📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
4k FTW - TNIE w chuj.
jak takie cosik oglądam to marzę o tym, by urodzić się ciapatym
...w Dubaju ofcorz no i jako spadkobierca jakichś tam ochłoapów po tacie - paru miliardów $ np.
...mieć wszystko w dupie
...jeździć po mieście Maseratti i tankować za FREE
...w pracy... yy jakiej kurwa pracy?
a Dubaj to bardzo ciekawa miejscówa - pustynia, pustynia a tu nagle JEEEB i wieżowce.
Pół roku po tym jak się ropa tam wyssie do końca całe to szklane miasto pochłonie piasek.
jak takie cosik oglądam to marzę o tym, by urodzić się ciapatym
...w Dubaju ofcorz no i jako spadkobierca jakichś tam ochłoapów po tacie - paru miliardów $ np.
...mieć wszystko w dupie
...jeździć po mieście Maseratti i tankować za FREE
...w pracy... yy jakiej kurwa pracy?
a Dubaj to bardzo ciekawa miejscówa - pustynia, pustynia a tu nagle JEEEB i wieżowce.
Pół roku po tym jak się ropa tam wyssie do końca całe to szklane miasto pochłonie piasek.
Ola gringo
już 4k jest to ciapaci muszą nagrywać szkoda tylko że żaden ne potrafi obsłużyć zwykłego pcta czy kamery bo słyszałem że jak sie coś zjebie to dzwonią po białego niewolnika żeby naprawił ,dlatego tez po tym jak już ropa sie skończy to wszystko jebie ze względu na ich zjebaną religię ze strachu nikt nie będzie chciał jechać wydawać swojej kasy bo ani tam nie poszalejesz ani nie poćpasz czy poruchasz a na samym zwiedzaniu nie utrzymają tej pustyni Mnie to bardzo cieszy
fajne fajne, co nie zmienia faktu ze dubaj to miasto gdzie w ostatnich latach wykorzystuja najwiecej zasobow mineralnych ziemi, tam nawet nie ma bateri slonecznych.. ktos kiedys powiedzial "kto sie szybko wzbija, szybko spada" dubaj bedzie kiedys opustoszała dziura z pustymi wierzowcami, niech tyko ropa im sie skonczy
Piwo za 4k Wkońcu coś ciekawego na uHD
chwile po filmie szejki kupili parolotnie wraz z dupami ich właścicieli
Jebane brudasy może wynajdźmy jakąś bombę biologiczną drodzy sadole, która będzie zapierdalać tylko ciapackie mordy jestem pewien, że Polacy lepiej wyglądaliby w tych złoto-srebrnych wierzowcach oczywiście najpierw trzebaby było wszystko kompleksowo od góry do dołu zdezynfekować a potem jak już znudziłoby się nam to wszystko to sprzedali byśmy i wybudowali podobne tylko lepsze u nas w kraju
Jak włączyłem 4k to wyjebało mi blue screen i restart komputera po chwili (win 7), nawet nie wiedziałem, że blue screen jeszcze istnieje...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów