📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
latalem kilka razy samolotem poza startem i ladowaniem to nie jest zadna rewelacja a w nocy to juz całkiem nuda
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
filmik spoks
a ja pierdole ta muza to dumb step??
Cholera kiedy ustaje krwawienie z uszu??
a ja pierdole ta muza to dumb step??
Cholera kiedy ustaje krwawienie z uszu??
Jeśli ujdzie cała z krwioobiegu, to pewne.
brylant1412 napisał/a:
latalem kilka razy samolotem poza startem i ladowaniem to nie jest zadna rewelacja a w nocy to juz całkiem nuda
a pierdolisz, turbulencje sa zajebiste i jeszcze co innego latac samolotem, a byc pasazerem samolotu
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
tam jakis typ napisal ze lądował maras chyba jako pasażer byleś to nie dziwie sie ze nic ciekawego. po za tym zawsze chcialem zobaczyc co widzi pilot. Piwo za ten filmik
Końcówki drążków do wymiany bo trzęsie troche, no albo zle wywazone kola
nie znacie się, najlepsze jest strzelanie/bombardowanie
Przejebane jest to, że zawsze myślałem, iż pas jest gładki jak ta lala, a jak 1 raz poleciałem samolotem to jak poczułem jak on kołuje po pasie to myślałem, że jadę samochodem bo drodze z dziurami wielkości pięści.. Latanie jest zajebiste, kiedyś stewardessa mnie wzięła do kokpitu (14 lat to trzeba było lecieć z nią) i podziwiam tych co latają, tam jest tyle guziczków, że bym ich nie zliczył wszystkich w ciągu godziny ^^
kamil66 napisał/a:
Kurwa, kolejny utwór który podzieli los Requiemu... zajebiście.
a szkoda, bo zajebiście pasuje do aero-filmików.....
Ja chcę zostać pilotem... od telewizora.
Lata ten joystick we wszystkie strony i nic się nie dzieje. Pewnie dlatego, że to pasażerskie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów