Nowy kawałek figo fagot na lato. Dali z siebie jak zawsze 30%. Cieszcie się świnki i diskomandosi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dam ci piwko ale za tych diskomandosów w opisie bo tak chujowo to brzmi, że wyłączyłem to gówno po paru sekundach w obawie przed popękaniem bębenków w uszach.
Kurwa, jak to możliwe że ktoś słucha tego gówna? Kogoś to śmieszy czy może podoba wam się ten "podkład"?
Zajebista nuta! Idealnie opisuje przeciętnego faceta na wakacjach PIWKO! A kto nie rozumie przesłania to ciota i chujew !
Nie no się dopierdalacie, refreny całkiem śmieszne mieli
staną się świadomi.
Mi to discopolo trochę zalatuje.
A że więcej mamy wsi niż miast...
A że więcej mamy wsi niż miast...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów