📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
pekka satan jaką ty jesteś cipą jak ja zajebie kobiecie w ryj to też będzie chwila ekspresji ??
Głodna nie jesteś sobą
nelbox napisał/a:
Chciałbym być tak opanowanym, jak ten gość. Zamiast tego dostałbym 2 lata w zawieszeniu za pobicie.
Chuja byś zrobił
"Nie należy unosić się przeciwko kobiecie, tylko w milczeniu wysłuchać jej bredni".
pekka satan napisał/a:
@up
(i czytaj wszystkie komentarze a nie ostatni)
Wiem wiem, ale do hiszpanek nie miałem zbytnio skojarzenia
"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
@nelbox a co jeśli jest fenomenalna w łóżku i spełnia wszystkie zachcianki? Chyba warto przyjąć parę ciosów jeśli zaraz będziesz miał kilka godzin ostrego jebania? Widać po temperamencie, że potrafi być ostra
Kurwa dlaczego tak dobrze słychać dźwięki np jak coś kładzie ale jej głosy kompletnie nie... nie wiem może coś ze mną jest nie tak ale jak dla mnie to jest dziwne przecież patrząc na nią to powinna tam przynajmniej podniesionym głosem mu napierdzielać do ucha
Ustawili sobie scenkę, a plebs wierzy, komentuje i sie podnieca. Zjeby
Ogólnie to wykazujesz się męskością jak przypierdolisz bez powodu, tak żeby wiedziała żeś facet a nie pizda w rurkach. A jak ona odpierdala i wie, że należy się jej oklep to nie reagujesz, wtedy wychodzi na prawdę czy jesteś facet czy pizda którą daje się sprowokować. Czytałem w bravo girl więc wiem coś o tym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów