18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
s................s 2018-10-22, 12:01 1
pekka satan jaką ty jesteś cipą jak ja zajebie kobiecie w ryj to też będzie chwila ekspresji ??
Zgłoś
lm65 2018-10-22, 12:20
To jest język migowy , a może to z głodu?
Zgłoś
pawel2107 2018-10-22, 12:47
tak było
Zgłoś
eutanazjusz 2018-10-22, 14:18
Głodna nie jesteś sobą
Zgłoś
kwas79 2018-10-22, 15:17
Na bank saper, nerwy se stali.
Zgłoś
TB303 2018-10-22, 15:29 4
nelbox napisał/a:

Chciałbym być tak opanowanym, jak ten gość. Zamiast tego dostałbym 2 lata w zawieszeniu za pobicie.

Chuja byś zrobił
Zgłoś
farloon 2018-10-22, 16:12
"Nie należy unosić się przeciwko kobiecie, tylko w milczeniu wysłuchać jej bredni".
Zgłoś
wulfgarval 2018-10-22, 16:38
pekka satan napisał/a:

@up

(i czytaj wszystkie komentarze a nie ostatni)

Wiem wiem, ale do hiszpanek nie miałem zbytnio skojarzenia

Gardzę socjalistami. Nie stękaj, że inni "mają" tylko rusz dupę do roboty.
Masz łeb i chuj? - kombinuj.
Zgłoś
spinaczel 2018-10-23, 8:43
Polki też takie są. Chyba kobiety takie są :o

"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
Zgłoś
mlody118 2018-10-23, 9:45
@nelbox a co jeśli jest fenomenalna w łóżku i spełnia wszystkie zachcianki? Chyba warto przyjąć parę ciosów jeśli zaraz będziesz miał kilka godzin ostrego jebania? Widać po temperamencie, że potrafi być ostra
Zgłoś
Dudek18 2018-10-23, 10:28
Kurwa dlaczego tak dobrze słychać dźwięki np jak coś kładzie ale jej głosy kompletnie nie... nie wiem może coś ze mną jest nie tak ale jak dla mnie to jest dziwne przecież patrząc na nią to powinna tam przynajmniej podniesionym głosem mu napierdzielać do ucha
Zgłoś
Adrian92 2018-10-23, 15:26
Ustawili sobie scenkę, a plebs wierzy, komentuje i sie podnieca. Zjeby
Zgłoś
mesjasz19 2018-10-24, 3:33
Ogólnie to wykazujesz się męskością jak przypierdolisz bez powodu, tak żeby wiedziała żeś facet a nie pizda w rurkach. A jak ona odpierdala i wie, że należy się jej oklep to nie reagujesz, wtedy wychodzi na prawdę czy jesteś facet czy pizda którą daje się sprowokować. Czytałem w bravo girl więc wiem coś o tym.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów