📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kto wie, może w Rosji laweta droższa od nowego zderzaka...
nie no świetny gość
najpierw parkuje jak upośledzony, a potem rozpierdolił sobie auto
najpierw parkuje jak upośledzony, a potem rozpierdolił sobie auto
I tak ładnie zjechał.
Przy odrobinie 'szczęscia' micha olejowa zgniecona/urwana, za 10 km silnik wypluje wnętrzności.
Przy odrobinie 'szczęscia' zderzak zerwany i to wszystko, jak dobrze dorwie używkę w kolorze to dużo w plecy po odliczeniu lawety nie zapłaci
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Leasingu nie płacił to mu samochód chcieli zabrać. Wolał zderzak rozwalić niż nie mieć w ogóle samochodu....
Mógł chuj nie stawać na zakazie. Ale pomyślał że przecież jego zasady nie obowiązują. Chuj mu w dupę i w zderzak.
A sądzę, że oprócz zderzaka to zawieszenie z przodu poszło się jebać.
Chuj w dupę nagrywającemu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów