prawy łokieć często też siada od gównianej pozycji trzymania myszki przy kompie
A co do filmiku: niezły kurwa niedorozwój, hantli się używa głównie dlatego, by nie zrobić sobie krzywdy sztangą, ale żeby uszkodzić się hantlami, no, to trzeba mieć talent.
Pierdolisz... Widać, że chuja się znasz na kulturystyce. Wyciskanie hantli na klate jest tak samo ważne, jak wyciskanie sztangi na klate. Jak chcesz mieć wielkie, silne i dobrze rozbudowane cyce, jak pierdolony Arnold ShwarzeNigger, to przede wszystkim wyciskanie hantli na klate różne skosy i wyciskanie sztangi różne skosy + do tego jakieś rozpiętki np. na maszynie. Samą sztangą nie zbudujesz wielkiej klaty, a jedynie zewnętrzne jej partie. Do budowania środkowych i wewnętrznych partii klaty jest właśnie wyciskanie hantli + rozpy.
Do 12 serii w tygodniu na klate dla naturala w zupełności wystarczy, np:
Pn: 4 serie wyciskania sztangi na płaskiej, 3 s. rozpy na maszynie siedząc. Czw: 4s wyciskanie hantli na ławie skos 40⁰.
Konkret cymbalisko... Żeby to jeszcze jakieś poważne ciężary były, a tam ze 25 kilo max na hantli jest...
Pierdolisz... Widać, że chuja się znasz na kulturystyce. Wyciskanie hantli na klate jest tak samo ważne, jak wyciskanie sztangi na klate. Jak chcesz mieć wielkie, silne i dobrze rozbudowane cyce, jak pierdolony Arnold ShwarzeNigger, to przede wszystkim wyciskanie hantli na klate różne skosy i wyciskanie sztangi różne skosy + do tego jakieś rozpiętki np. na maszynie. Samą sztangą nie zbudujesz wielkiej klaty, a jedynie zewnętrzne jej partie. Do budowania środkowych i wewnętrznych partii klaty jest właśnie wyciskanie hantli + rozpy.
Pn: 4 serie wyciskania sztangi na płaskiej, 3 s. rozpy na maszynie siedząc. Czw: 4s wyciskanie hantli na ławie skos 40⁰.
Czekałem który sadolowy debil pierwszy się obsra, ale nie spodziewałem się, że zrobi to mój porwany ze szpitala brat bliźniak
Fit it up te chujki znają sie na kulturystyce jak Magda Gessler na gotowaniu.
Ja wlasnie dlatego nie wale konia!
Bo masz ciągle ręce zajęte od marszczenia kolegom…
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów