📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ja pierdolę. Zamknął drzwi, aby karmieniem nie oberwać, bo za szybą bezpieczniej.
Wszedł w domek jak w masło. Piękne!
A propo żywiołów. Ma ktoś jakiś materiał z Chin? Była tam duża powódź i zalało tunel długości prawie 5 km. Władze podały, że w tunelu utonęło ok. 60 0sób a miejscowa ludność, że tunel był w obie strony zakorkowany i możliwe, że jest między 5 a 6 tysięcy topielców. Teren otoczyło wojsko i co raz wywożą coś autobusami z zaklejonymi szybami.
Schował się przed kamieniem burzącym most za drzwiami, które można wyważyć pierdnięciem....
Dostawa cyganskiego obiadu w drodze, wersja prawdziwa.
Matka natura upomina się o swoje
a na górze dwóch polaków zobaczyło duży okrągły kamień no to - dawaj go zepchniemy ciekawe jak daleko się stoczy
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów