Nic sadystycznego, ale dość ciekawie to wygląda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
niezła dupeczka, ciekawe czy "dziewczyna sadola", czy ma waginę? hmmm.....
No to jak nic sadystycznego to wypierdalaj z tym. Lepiej jakbyś cycki swoje wstawiła
Nie kupujcie chipsów drogich marek. Produkty tańszych marek to jest ten sam produkt! idzie z tej samej taśmy. Pracowałem parę dni przy produkcji art spożywczych tego typu. Sprawdźcie sobie dostawcę / producenta na paczce z drogich chipsów -> google i zobaczycie dla kogo też robią. Dostaniecie to samo za połowę ceny.
Pewnie że fejk. W pudle ekran LCD z prezentacją coby matoły myślały że im maszyna czipsy robi na poczekaniu.
@zeto88 - podrzuć mi jakiś zamiennik do klasycznych paprykowych laysów. Przetestowałem wszystkie możliwe dostępne u nas na rynku.. i nie ma chuja we wsi - żadna podróba nie podchodzi smakiem do oryginałów.. Jeżeli jednak się mylę, będę miło rozczarowany.
@zeto88 Zes ameryke chopie odkryl Z sprxertem AGD jest tak samo, robie w pewnej firmie, i do 2 'wyrobow' wkladamy te same podzespoly, z tym,ze jeden schodzi z tasmy pod inna nazwa i jest warty ok 35% wiecej
Nie wiem jak z chipsami, ale na żarciu z brandu biedry czy kerfa jest ten sam producent i lokalizacja, co na produktach z wyższej półki. Jest jednak duże prawdopodobieństwo, że produkty opakowane w białe paczki carefour to jakieś odpady poprodukcyjne, bo są w chuj tańsze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów