📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja w łazience mam szczochy po starym w okół kibla, czasem się zesra obok po pijaku. Miał robić remont ale klej zamiast do płytek to wywąchał. Lato nad Bałtykiem nam obiecał co by legalnie zebrać się w morzu i odlać po kilku harnasiach
Szelma napisał/a:
Bo w wannie sie relaxujesz baranie i lezy sie tak samo z chuj em na wierzchu i w syfie w jakim bys byl powiedzmy nad rzeka basenem czy innym zbiornikiem wodnym tyle ze domowy relax a później i tak mozna strzelić sobie szybki prysznic... Ja np uwielbiam czasami sie zrelaxowac w wannie
Jeśli chce się zrelaksować w łazience to wale se konia. Siedzisz w pierdolonej wannie, gorąco jak chuj, źle się oddycha i wychodzisz potem przyjebany i zziajany, a taki prysznic to se można zrobić wpierw ciepły a potem se zimny strzelisz i od razu człowiek się lepiej czuje.
DużyKutas napisał/a:
Nie lubie wanny, lezec w chlodzacej sie wodzie, z plywajacym brudem i potem. Tragedia. Wole prysznic.
to pierw myjesz się pod prysznicem, a później leżysz w wannie
zresztą teraz wanna ze szklanym parawanem, słuchawką i deszczownicą to nie jakiś kosmos
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów