📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie lubie wanny, lezec w chlodzacej sie wodzie, z plywajacym brudem i potem. Tragedia. Wole prysznic.
Brakuje animowaniego parawanu Co do wanny, to jednak fajnie się czasem wygrzać. No i wystarczy zasłona+ słuchawka i bierzesz prysznic. W 2 stronę jednak się nie da a po 15 latach brak tej możliwości wkurza
Prysznice są dobre dla roboli po robocie. Każdy luksusowy hotel ma w łazience wannę.
Żałosny filmik. Nie wiem dlaczego na chwilę obecną 25 osób dało piwko.
DużyKutas napisał/a:
Nie lubie wanny, lezec w chlodzacej sie wodzie, z plywajacym brudem i potem. Tragedia. Wole prysznic.
Bo w wannie sie relaxujesz baranie i lezy sie tak samo z chuj em na wierzchu i w syfie w jakim bys byl powiedzmy nad rzeka basenem czy innym zbiornikiem wodnym tyle ze domowy relax a później i tak mozna strzelić sobie szybki prysznic... Ja np uwielbiam czasami sie zrelaxowac w wannie
DużyKutas napisał/a:
Zawsze po leżeniu w 'brudzie' - aczkolwiek nie wiem jak brudny zazwyczaj jestes i co ile się kąpiesz. Wiedz, że po kąpieli, można wziąć prysznic.
Obawiam się, że to najlepsze wakacje o jakich będzie można w tym roku pomarzyć.
do Chin można lecieć
Dobra gamonie a może ktoś wie gdzie cus takiego kupić
Do pokoju też takie coś można zrobić? Potrzeba kilka projektorów czy jak?
DużyKutas napisał/a:
No rozumiem, rodzinka była "oszczędna", a Ty korzystałeś ostatni, po tym jak wykąpał się ojciec, matka i czterej bracia.
Ale wiesz, że można nalać sobie gorącej wody, wykąpać się, a potem ją spuścić i opłukać się prysznicem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów