~Bongman
Wkurwiłeś mnie. A więc tak - tibia dla gimbusów!?!?!?!? No dobra, tu się zgodzę, 0 fabuły, wszędzie gracze na botach itp. Ale dalej:
Minecraft - Gra rozwijająca wyobraźnie (przydałaby Ci się, w końcu przestałbyś sypać chujowymi żartami, chociaż przyznam że jeden, może dwa mnie rozśmieszyły), w ogóle widziałeś budowle w tej grze? Sam nie gram (grałem), ale przyznam że czuje respekt do kogoś kto zrobił zajebistą budowlę. toroz.com.au/wp-content/uploads/2012/07/WesterosCraft-Imgur.jpg (na szybkiego wygooglowane)
CS - Gra zespołowa, wymaga taktyki, refleksu, przewidywania - chyba nigdy porządnych mixów 5vs5 nie grałeś.
I ostatnie - League of Legends - gra dla gimbusów? W tym momencie mnie rozjebałeś synek. Ta gra jest tak niesamowita, że sądzę iż będę grał w to do upadku. Gra wymaga zgrania drużyny, przewidywania przeciwnika, musisz znać każdy ruch każdego bohatera, a ciągle dochodzą nowe. Ty śmiesz mówić że ta gra jest dla gimbusów? Ty chyba grywasz w gry godzinę i wyłączasz. Ciekawi mnie w co Ty grasz...
A tak P.S. Do fanów lola:
Polecam
Ciekawi mnie w co Ty grasz...
W życie. Zajebista grafika i pełen realizm, ale brakuje opcji save/load.
BongMan dostaje piwo = fap time ?
te piwa daja ci chyba z litosci bo obczaiłem kilka twoich kawalow i albo chujowe suchary albo jakies bezsenowne randomy
Napinacze - jeśli wrzucając tu filmiki ze swoich zjebanych gierek uzbieracie przynajmniej połowę tych piw, które ja uzbierałem za kawały, to wtedy pogadamy W końcu to za pomocą piw użytkownicy forum oceniają co jest tutaj chujowe, a co fajne.
ale pizda, kurwa tyle piw co ja dostałem, ja pierdole______________
o w mordę
Piwa są po to by użytkownicy mogli ocenić co im się podoba. Dopowiadaczy posyłam na chuj bez biletu powrotnego, lub proszę by mi pokazali fragment mojej wypowiedzi w którym "jaram się" piwami lub je gloryfikuję czy też się wywyższam. Po prostu stwierdzam fakt, który widać. Moje kawały podobają się użytkownikom sadistica bardziej niż wasze gierki. Takie są fakty i gówno możecie.
to się jaraj dalej, nie wiem czy czytasz to co napisałeś przed wysłaniem. Co to za skretyniały bufon, ja pierdole
Napinacze - jeśli uzbieracie przynajmniej połowę tych piw, które ja uzbierałem za kawały, to wtedy pogadamy
jak Ci to pogrubię to zrozumiesz ? czy już nic nie dociera do Pana
BongzbieraczapiwMana
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Dlatego jestem za tym Byście grali w LoL-a, Metina i tym podobne pierdoły bo po prostu w inne gry sie duzo lepiej gra bez tzw. niedorozwinietej dzieciarni.
A co do filmiku... Dlaczego, ale dlaczego promujecie taka idiotyczna gre w tak ciekawy sposób? Filmik wymiata i mi sie podoba do tego stopnia, że zachciałem obejrzeć gameplay-e oto tej gierki. I co?
Bardzo wielkie rozczarowanie.
Żałosna gierka.
Browar za filmik oczywiście
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów