📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
BongMan napisał/a:
Bo twierdzą, że te kawały są chujowe. Większość użytkowników twierdzi inaczej, co pokazali za pomocą piw.
Co jeszcze mam ci wytłumaczyć?
czyli się jarasz, szkoda z trollem gadać jak napisał @ up. Nie o kawałach te posty.
Jaram się? Nie. Stwierdzam fakt. Wrzucane przeze mnie kawały są najbardziej popularne na sadisticu.
Czy jeśli stwierdzę fakt, że najpopularniejszym samochodem w Polsce jest Skoda Octavia (moto.wp.pl/gid,14286827,img,14286948,page,10,title,Najpopularniejsze-samochody-w-Polsce,galeriazdjecie.html) automatycznie oznacza to, że się tym samochodem jaram? Nie. Chujowa logika.
Themikej napisał/a:
Nie o kawałach te posty.
Nie? To dlaczego w każdej dyskusji gdy brakuje komuś argumentów to zaczyna mi o kawałach pierdolić?
@up
Nie znam Cię na real, znam Cię jedynie z kawałów. Po czym innym miałbym Cię osądzać typie? Wrzuć coś innego oprócz tych sucharów to będę Cię po tym osądzał. A komentarze: Chujowe, straciłem czas/Co to na głównej robi/Gimbusiarnia na sadolu - One nic mi nie mówią...
Nie znam Cię na real, znam Cię jedynie z kawałów. Po czym innym miałbym Cię osądzać typie? Wrzuć coś innego oprócz tych sucharów to będę Cię po tym osądzał. A komentarze: Chujowe, straciłem czas/Co to na głównej robi/Gimbusiarnia na sadolu - One nic mi nie mówią...
BongMan napisał/a:
Jaram się? Nie. Stwierdzam fakt. Wrzucane przeze mnie kawały są najbardziej popularne na sadisticu.
Jesteś sławny jak Bieber, też ma w chuj wysokie oceny na Youtubie...
Darius rozjebał wszystkich
Czy tylko mnie Bongman przypomina tutaj takiego "miejskiego cwaniaczka", który nazywa siebie "człowiekiem sukcesu" bo ma trójkę kompakt (oczywiście M wersja ) i wybajerzony telefon. Takie właśnie sprawia wrażenie wspominając o tych swoich piwach (wiem wiem, Ty tylko stwierdzasz fakt).
Następny dopowiadacz. To jakaś plaga kurwa...
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów