📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
Filmik zrobił wczoraj niezłą furorę przed turniejem )
Weźcie zróbcie zbiorczy na te wszystkie zjebane mincerafty, lole, kamper strajki, tibie i inne gówniane gierki dla gimbów.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Chyba nie jesteś na czasie. Niektórzy mnie tu nazywają mistrzem sucharów, ale żeby gimbusów?
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
BongMan napisał/a:
Weźcie zróbcie zbiorczy na te wszystkie zjebane mincerafty, lole, kamper strajki, tibie i inne gówniane gierki dla gimbów.
Oraz na twoje "żarty".
Fajna animacja, sadystyczny klimat utrzymany. Nie uważam, żeby było tego aż tyle, żeby tak srać. Gry komputerowe to temat jak każdy inny, tym bardziej, że może być równie sadystyczny co popierdoleni ruscy skaczący z budynków, czy wrzuty na polityków. Takim tokiem myślenia niedługo wszystko wyjebiemy na zbiorcze i będzie spokój. Ode mnie leci piwko za filmik, lepsze to niż zbieranie browarów za sam nick.
Komentarzy w stylu BongMana MOIM ZDANIEM są zwykłą prowokacją. Wiesz co to za filmik i czego dotyczy a jak ci się nie podoba to przewiń dalej czy może szkoda ci Scrolla ? Po co pisać żeby robić zbiorczy na takie filmiki? Skoro to forum więc ludzie mogą wrzucać jakiekolwiek filmiki o jakiejkolwiek treści. Nie szkoda wam klawiatury na takie bzdury ? Peace
Komentarzy w stylu BongMana MOIM ZDANIEM są zwykłą prowokacją. Wiesz co to za filmik i czego dotyczy a jak ci się nie podoba to przewiń dalej czy może szkoda ci Scrolla ? Po co pisać żeby robić zbiorczy na takie filmiki? Skoro to forum więc ludzie mogą wrzucać jakiekolwiek filmiki o jakiejkolwiek treści. Nie szkoda wam klawiatury na takie bzdury ? Peace
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów