📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Dobrze tak gówniakowi, może zdechnie
Gmork napisał/a:
Dobrze tak gówniakowi, może zdechnie
Rodzice zamykali cię w szafie jak byłaś niegrzeczna.
A co ma płakać? Dobrze gada.
Też kiedyś wyjebałem z roweru na łeb xdd nie pamiętam nic
Artixxxx napisał/a:
Chyba będzie jeszcze kilka filmów z tego placu zabaw . Pięknie zaprojektowane ,tylko kamerować
No tak wkoncu kazda zjeżdżalnia jest zaprojektowana do zjazdu rowerem
Więc przestałem celować w nią flarą...
Pan Paweł Kto nie miał głupich pomysłów niech pierwszy rzuci se kamieniem w głowe.
Ja w dzieciństwie naoglądałem się Dżejmsów Bondów i z łóżka na firankę skoczyłem kończąc żebrami na kaloryferze
Ja w dzieciństwie naoglądałem się Dżejmsów Bondów i z łóżka na firankę skoczyłem kończąc żebrami na kaloryferze
No tak wkoncu kazda zjeżdżalnia jest zaprojektowana do zjazdu rowerem
nie każda ma krawężnik zaraz za zjazdem . .. Często jak dziecko zjedzie to zapiera się nogami i leci do przodu .
Tu masz trochę starsze dziecko
Dupaapud napisał/a:
Pan Paweł Kto nie miał głupich pomysłów niech pierwszy rzuci se kamieniem w głowe.
Ja pamiętam jak dołki kopałem na podwórzu , i jak spadł deszcz to poszedłem mierzyć kałuże w takich mini kozaczkach trochę za kostkę Nie wiedząc gdzie sa te dziury wpierdoliłem się w jedną. Woda w środku gumiaczka, skarpeta mokra. Piękne czasy.
Teraz ma otwarty umysł na nowe wyzwania.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów