📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
NO nie wróżbita rosjanie za bardzo się nie kryją ze swoimi zamiarami
Raz doradca putina mówi o tym ze litwa łotwa i estonia muszą sobie zdawć sprawe z tego że bedą należeć do federacji rosyjskiej i do nich tylko zależy czy dobędzie się to droga pokojową czy też przy użyciu siły ( mowił to do reportera z telewizji estońskiej) innym razem sam putinek mowi w orędziu do narodu że widzi rosje wielką i potężną po samą lizbone
no i robią sobie takie ćwiczenia wojskowe o nazwie ZAPAD z różnymi scenariuszami w których Polska zawsze jest brana pod uwagę
np ćwiczą opcje w której wybucha powstanie na białorusii które jest porwadzone przez Polskich bojowników i w ramach pomocy robią kontratak innym razem ćiwczą zrzucenie bomby atomowej na naszą stolice
Rosja sie nie kryje wiedzą że mało kto może im coś zrobic bo maja 10k bomb atomowych i nawet usa nie bedzie ryzykowało
I NAPEWNO MAJĄ JAKIEŚ DALEKOŚIĘŻNE PLANY W STOSUNKU DO NAS PAMIĘTNA AKCJA Z TARCZĄ RAKIETOWĄ JAKBY POWSTAŁA TO MOGLIBYŚMY SIĘ CZUĆ BEZPIECZNIEJ ALE NIE Z POWODU DZIAŁANIA TARCZY A JEJ WŁAŚCICIELA CZYLI USA WTEDY ruscy musielby brać pod uwagę ostrzejszą rekacje ze strocny mac donalda
Raz doradca putina mówi o tym ze litwa łotwa i estonia muszą sobie zdawć sprawe z tego że bedą należeć do federacji rosyjskiej i do nich tylko zależy czy dobędzie się to droga pokojową czy też przy użyciu siły ( mowił to do reportera z telewizji estońskiej) innym razem sam putinek mowi w orędziu do narodu że widzi rosje wielką i potężną po samą lizbone
no i robią sobie takie ćwiczenia wojskowe o nazwie ZAPAD z różnymi scenariuszami w których Polska zawsze jest brana pod uwagę
np ćwiczą opcje w której wybucha powstanie na białorusii które jest porwadzone przez Polskich bojowników i w ramach pomocy robią kontratak innym razem ćiwczą zrzucenie bomby atomowej na naszą stolice
Rosja sie nie kryje wiedzą że mało kto może im coś zrobic bo maja 10k bomb atomowych i nawet usa nie bedzie ryzykowało
I NAPEWNO MAJĄ JAKIEŚ DALEKOŚIĘŻNE PLANY W STOSUNKU DO NAS PAMIĘTNA AKCJA Z TARCZĄ RAKIETOWĄ JAKBY POWSTAŁA TO MOGLIBYŚMY SIĘ CZUĆ BEZPIECZNIEJ ALE NIE Z POWODU DZIAŁANIA TARCZY A JEJ WŁAŚCICIELA CZYLI USA WTEDY ruscy musielby brać pod uwagę ostrzejszą rekacje ze strocny mac donalda
pierwszy raz widze zeby ktos dawal piwa za post o kaczynskich, moj kraj zdjal te pierdolone klapki z oczu ? najwyzsza pora
Dobrze przewidział, dlatego jego samolot się rozjebał 3m nad ziemią zahaczając o brzozę o grubości kilkudziesięciu centymetrów.
skoro taki wróżbita to na chuj podpisywał traktat lizboński zamiast trzymać z Rosją (której poniekąd chuj w dupę za komunę itd. , ale przynajmniej są jakąś tam potęgą, i logicznym byłoby z nimi podpisać jakieś porozumienie), która tą wojnę wygra o ile nie ruszy na Chiny za szybko (w sumie sytuacja jak podczas 2WŚ miały szwaby, dopóki nie wkurwią równego sobie to robią co chcą)
up trzymac z rosja , nie przypominam sobie zebysmy kiedykolwiek na tym mogli dobrze wyjsc. Pierdolisz Panie jak potuczony
wez wypierdalaj z tym gowwnem
eh rozmowa zeszła na zły kierunek tu nie chodzi o byłego prezydenta a o to co powiedział i czy ma rację bo według jego słów rosja idze po nas wiec chyba o to chodziło a nie tak jak ktoś napisał u góry wypierdalaj z tym gównem ale kto ? ten nad nim co napisał czy ten co to wystawił i dlaczego ma wypierdalać
Ja mam pomysł zamiast logowania test na iq jak masz wiecej niż owieczka to witamy a jak nie to wypierdalaj i chuj ci w oko
Ja mam pomysł zamiast logowania test na iq jak masz wiecej niż owieczka to witamy a jak nie to wypierdalaj i chuj ci w oko
Najlepszy Prezydent w III RP, to On ustanowił Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych, przyczynił się do powstania muzeum PW, objął patronatem film "Historia Roja". Cześć Jego Pamięci!
VanHelsingPL napisał/a:
Nie wróżbita a wykształcony człowiek nie mówiący propagandą. A wy dalej jak te bezmózgie świnie śmiało chrumkajcie "te kaczory".
Doktor Marksizmu i Leninizmu jak mnie pamięć nie myli..
W trosce o "swój kraj" oddał naszą suwerenność w ręce Brukseli. Ot i rycerz od siedmiu boleści..
manieeee, za to Europa zawsze nam pomagała w potrzebie i nigdy nas nie zawiodła! niema czegoś takiego jak dobry wybór, ale jest zawsze lepszy.
Pytanie trochę z dupy, ale w jaki sposób mogę dodać spoiler przy dodawaniu nowego tematu?
VanHelsingPL - niemówiący propagandą? Dziękuję, kolejny wyprany z mózgu. Wygląda na to, że wystarczy raz powiedzieć coś, co wyborca chce usłyszeć, żeby zyskać przychylność jełopów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów