Katastrofa lotnicza
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Katastrofa lotnicza
W takim zginął Antoine de Saint-Exupéry, autor książki "Mały Książę".
35i napisał/a:
Szkoda modelu, ładny P-38.
Był. Poza tym śmigła w takim modelu potrafią pociąć człowieka do kości. Podejrzewam, że na plasterku się to nie skończyło.
Był. Poza tym śmigła w takim modelu potrafią pociąć człowieka do kości. Podejrzewam, że na plasterku się to nie skończyło.
Ten lądował już bez paliwa (nie słychać silników), więc śmigła obracały się tylko od pędu powietrza.
35i napisał/a:
Ten lądował już bez paliwa (nie słychać silników), więc śmigła obracały się tylko od pędu powietrza.
A może to był elektryk?
TomRar napisał/a:
A może to był elektryk?
A może hydraulik lub spawacz? Spójrz jak wolno obracają się śmigła, widać poszczególne łopaty.
Head shot
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
A może hydraulik lub spawacz? Spójrz jak wolno obracają się śmigła, widać poszczególne łopaty.
I co to wyjaśnia? W elektryku jak wyłączysz silniki to masz ten sam efekt. Chyba, że sobie zaprogramujesz w ESC hamulec po wyłączeniu silnika, więc może wyjaśnisz dlaczego to spalina?
TomRar napisał/a:
I co to wyjaśnia? W elektryku jak wyłączysz silniki to masz ten sam efekt. Chyba, że sobie zaprogramujesz w ESC hamulec po wyłączeniu silnika, więc może wyjaśnisz dlaczego to spalina?
A Dlaczego to ma być elektryk? Bo tak napisałeś?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów