📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
adderwlkp napisał/a:
Klatka chyba za dużo nie pomogła.
Klatka była wyjęta. Zresztą przy uderzeniu dachem w mur przy tej prędkości raczej by dużo nie pomogła
adderwlkp napisał/a:
Klatkę miał z tyłu, dzban nie pomyślał żeby na dach też dać.
Przecież ewidentnie widać winę pieszego w spowodowaniu tego wypadku. Każdy niezawisły sąd wam to zawyrokuje za odpowiednio wysoką łapówkę, ale oczywiście nie w Polsce, może w Rosji tak, ale Polska jest państwem prawa... i sprawiedliwości.
KlasycznyWojtek napisał/a:
Klatka była wyjęta. Zresztą przy uderzeniu dachem w mur przy tej prędkości raczej by dużo nie pomogła
silwerbalk napisał/a:
Czyli klatka bezpieczeństwa chuja daje .....
Weźcie nie pierdolcie jak nie macie pojęcia. Zobaczcie sobie jsk wygląda profesjonalna klatka w autach rajdowych, nawet przy grubym dzwonie, gorszym niż ten w Krakowie załodze nic się nie dzieje.
Auto do wyklepania i pójdzie jako prawie nówka.
PIs napisał/a:
Weźcie nie pie**olcie jak nie macie pojęcia. Zobaczcie sobie jsk wygląda profesjonalna klatka w autach rajdowych, nawet przy grubym dzwonie, gorszym niż ten w Krakowie załodze nic się nie dzieje.
Ja mówiłem kretynie o tym co miał zamontowane wcześniej a nie o profi klatce. Widzisz gdzieś taką na zdjęciu imbecylu?
adderwlkp napisał/a:
Ponoć była wyciągnięta tym razem żeby zrobić przestrzeń dla pasażerów z tyłu
Dziękować Bogu/opatrzności, że nie było pieszych na chodniku. To chyba centrum Krakowa, więc naprawdę szczęscie, nawet mimo nocnej godziny.
Dobry, doświadczony kierowca. Zobqczył pieszego wchodzącego w niedozwolonym miejscu i dał po hablach. To go wytrąciło z toru jazdy i wpadł na nieoświetlone barierki, przez które auto straciło resztki kontroli i wpadło na niezabiezpiecziny budynek. Winny jest pieszy, zarządca d4ogi i wykonawca remontu. Prokurator będzie miał pelme ręce roboty.
Mój znajmomy policjant mówi, że gdyby miał kakakask, nic by się nie stało...
Mój znajmomy policjant mówi, że gdyby miał kakakask, nic by się nie stało...
Wina kierowcy debila który zapieprza 160 km w terenie zabudowanym. Ma za swoje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów