Tak trzeba żyć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Tak trzeba żyć
Wyczuwam tu głębsze przesłanie... Parytet dla kobiety astronautek?
Genialne w swej prostocie
dobra dobra-nie pierdol.Rakiety na gryzonia o takiej masie nie dostaniesz na polskim rynku bez zezwolenia.
puszczałem myszy złapane w piwnicy na największych rakietach i nigdy nie startowały.
jedyne co działało to petarda achtung obwiązana taśmą do myszy .
ps.wiecie jak zajebiście wygląda waterboarding na myszy?-spróbujcie!
Jak to mawiają miłośnicy KSP: "WE NEED MOAR BOOSTERS!"
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
No kurwa tylko facet może odjebać tak epicki alko projekt
traf napisał/a:
pamiętam jak chomiki wypuszczaliśmy w przestworza
jesteś u pani sadysto
powinni ją helem nadmuchać
krasnal_hałabała napisał/a:
Znaczy jak pierdolony patus?
Wysadzanie dmuchanych lalek to patus? To zabawa. Ty chyba jestes przegryw bo pewnie siedzisz w domu i nie masz kolegow.
W 2000 roku dalismy kumplowi lale na 18 nastke. To byly czasy ze musielismy ja zamowic duzo wczesniej w jedynym sexshopie w miescie bo nie bylo na stanie. Podczas imprezy kumpel musial wypic wodke z kazdej dziury ktora znajdowala sie w lalce. hehe . Pozniej Miska obslozyla cala impreze, a nawet zaliczyla z jednym najebanym spacer po miescie w srodku nocy, ubrana w ciuchy innych dupeczek z imprezy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów