Podczas szokującego zdarzenia w Bulandshahr w stanie Uttar Pradesh rodzina ͏20͏-͏letniego mężczyzny ( Mohit) ukąszonego przez węża umieściła jego ciało w rzece G͏anga na dwa dni, kierując się przesądem , że usunie to truciznę węża. Zdarzenie zostaoł uchwycone kamerą i wideo zostało udostępnione w mediach społecznościowych w czwartek.Niestety Mohi͏t nie ͏przeżył.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
McSadol napisał/a:
Niestety Mohi͏t nie ͏przeżył.
No kto by się kurwa spodziewał
Pewnie cały czas drapią się po swych zawszonych łbach próbując dojść do tego co poszło nie tak.
Dlaczego "niestety"?
krolikosus napisał/a:
To jak u nas na Sor
Tego przynajmniej ktoś próbował jakoś ratować a nie czekanie 4 godziny na wstępne oględziny.... po czym pobranie krwi i moczu, trzy godziny czekania na wyniki, USG (plus 120 minut na opis), w końcu badanie lekarskie i ze 2-3 godzinki później wypis (mimo dalszych silnych dolegliwości). Następnie czynności powtarzać przez około 2 tygodnie co 2 dni aż do agonalnego stanu pacjenta. Ojca mi tak skurwysyny wykończyli...
Trzeba było nasmarować go krowim gównem i podawać ciepły mocz do picia od tej samej świętej krowy.
Jak by byli piśmienni i oczytani to po naszej lekturze wstawili by go na trzy zdrowaśki do pieca .Chlop by żył!!
To że woda z Gangesu może na coś pomóc to pogańskie przesądy! Jemu był potrzebny ksiądz dobrodziej z wodą święconą!
nowynick napisał/a:
Tego przynajmniej ktoś próbował jakoś ratować a nie czekanie 4 godziny na wstępne oględziny.... po czym pobranie krwi i moczu, trzy godziny czekania na wyniki, USG (plus 120 minut na opis), w końcu badanie lekarskie i ze 2-3 godzinki później wypis (mimo dalszych silnych dolegliwości). Następnie czynności powtarzać przez około 2 tygodnie co 2 dni aż do agonalnego stanu pacjenta. Ojca mi tak skurwysyny wykończyli...
Kowid, zapomniałeś o teście na kowid. U nas pierwsza ofiara kowida miała wypadek na motocyklu. Przyleciał helikopter, ale dowiedzieli się, że wrócił ze Szwajcarii chłopak. Helikopter odleciał, a jego wzięli zwykłą karetką do szpitala i oczywiście czekali na wynik testu.
Aby mieć pewność, że z tego nie wyjdzie, do jadu dołożyli jeszcze potężną dawkę gówna.
majeńka napisał/a:
To że woda z Gangesu może na coś pomóc to pogańskie przesądy! Jemu był potrzebny ksiądz dobrodziej z wodą święconą!
Dokładnie. i do tego te ich bóstwa: Wisznu, Siwa, Mahadewi... Bój się boga! Jak można wierzyć w coś, czego nie można dotknąć ani zobaczyć?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów