📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Taa to jak się śmieją, że zrobimy amputacje chyba, że pani woli prywatnie.
Widać że na NFZ. Prywatnie dali by znieczulenie.
Widac że na ZUS robione, kciuk u prawej "ręki" po prawej stronie zrobili
zamiast na zus to lepiej by było na swe własne osobne konto wpłacac
sadistic w chuj normalnie. Z każdym dniem coraz bardziej boję się wchodzić na ten portal bo liczba ścierwa które powinno trafić do utylizacji już dawno przewyższyła kontent który kiedyś tu trafiał. Teraz albo jakieś ścierwo poziom tiktok, debilne kawały albo inny śmieć
jebać_w_dupę_pis napisał/a:
sadistic w chuj normalnie. Z każdym dniem coraz bardziej boję się wchodzić na ten portal bo liczba ścierwa które powinno trafić do utylizacji już dawno przewyższyła kontent który kiedyś tu trafiał. Teraz albo jakieś ścierwo poziom tiktok, debilne kawały albo inny śmieć
Co ty pierdolisz? Chyba materiału sprzed założenia konta nie wiedziałeś. Content się nie zmienił, stary sadol wyglądał podobnie do obecnego.
@~VeIture
Velture, czasem lepiej jest nic nie wrzucać niż zaśmiecać portal słabymi wrzutkami. Takie jest moje zdanie.
Velture, czasem lepiej jest nic nie wrzucać niż zaśmiecać portal słabymi wrzutkami. Takie jest moje zdanie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów