18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Czyli czym kończy się naturalna medycyna i pierdolenie, że chemioteriapia więcej szkodzi niż pomaga. Nowa moda na powierzanie zdrowia idiotom, zamiast racjonalnego podejścia do sytuacji.

Cały materiał pod linkiem:
http://uwaga.tvn.pl/reportaze,2671,n/12-latek-zmarl-po-niekonwencjonalnym-leczeniu,236218.html

ukryta treść
A mówienie, że onkolog truje żeby mieć więcej pacjentów i pieniędzy to jak mówienie, że Żywiec Zdrój dodaje diuretyków do wody. Zwłaszcza jak NFZ oszczędza na wszystkim to na pacjentów onkologicznych bez powodu wypierdalałby miliony...
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
FanatiCS 2017-07-13, 10:58
geekweek.pl/aktualnosci/30678/chemioterapia-moze-powaznie-szkodzic
Zgłoś
mcjakubson 2017-07-13, 11:37
Prawdopodobnie to sprawka tego śmiecia Jerzego Zięby, który uważa, że cały przemysł farmakologiczny jest rządzony przez szatańskie korporacje, a rak i szczepionki powodujące autyzm u dzieci to światowy biznes. Ta k*rwa uważa, że raka można wyleczyć dużymi dawkami witaminy c. To jest pie*dolona porażka, bo ten śmieć zarabia na tym, a ludzie ryzykują swoje, ale i jak widać życia własnych dzieci w imię totalnie idiotycznej ideologii. Oby sam zachorował, zobaczymy czy się kutas wyleczy.
facebook.com/profile.php?id=100008237014621 Tu macie jego profil, spojrzyjcie na tą rzeszę wyznawców i zastanówcie się co się dzieje ze społeczeństwem.
Zgłoś
87glasgow 2017-07-13, 11:39 1
Mało mnie interesuje TVN i cały syf jaki pokazuje, ale chociaż przeglądam Sadola od lat, to dziś zrobiłem konto, żeby zwalczyć u niektórych bóly dupy drodzy sadole. Wiadomo, że w telewizji, czy internecie przedstawia się sytuacje marginalne, bo tylko takie zainteresują gawiedź. Mam wrażenie, że większość użytkowników całe życie spędza przed monitorem, bo później widzą świat własnie czarno-biały, albo coś jest złe, albo dobre, bzdura! Jeżeli chodzi o ból dupy związany z wychwalaniem nauki, lekarzy i medycyny konwecjonalnej i traktowanie używających medycyny niekonwencjonalnej jak skończonych debili to przytoczę historie mojej siostry. Młoda urodziła się absolutnie zdrowa i w wieku 3 lat została skierowana do szpitala na proste badania. Zła diagnoza, źle dobrane antybiotyki i ich dawki doprowadziły do nieodwracalnych zmian w korze mózgowej, czego efektem była choroba na całe życie. W tamtym czasie doktorzy z Warszawy dawali młodej rok życia, a po drodze stopniową zamianę w warzywo. Mojej mamie polecili skupienie się na pozostałych dwóch synach. Wtedy poszła za radą poznanej tam pielęgniarki i leki zamieniła na aloes i wizyty u bioenergoterapeutów. Siostra ze stanu warzywa wstała na nogi i chociaż nie będzie już nigdy zdrowa to żyje i jest dosyć samodzielna. Karta leczenia szpitalnego cudownie przemieniła się w parę wodną i uleciała przez lufcik do lepszego świata. Nie obchodzi mnie czyjeś współczucie, czy piwka tylko fakt, że świat nie jest czarno biały, w każdym zawodzie, nacji, czy religii występują normalni ludzie i nic nie warci idioci.
Zgłoś
RedIsGood 2017-07-13, 13:47
szpajder napisał/a:

Ale mnie śmieszy takie pierdolenie. Wczoraj byłem z synem u internisty. Od kilku dni był spuchnięty w okolicach nosa. Ta kurwa internistka stwierdziła zapalenie górnych dróg oddechowych i wpierdoliła recepty na leki typu: antybiotyk, hormon i lek "nasen".

Wykup ten Nasen. Chętnie od ciebie odkupię. Ten lek uratował mi kiedyś życie bo myślałem, że zwariuję z braku snu. Pół tabletki i śpisz jak dziecko.

Zgłoś
cedotedoer 2017-07-13, 19:39
Co to za propagandowe pierdolenie? Ty jakiekolwiek pojęcie o historii i o biznesie masz?

BialyNigger napisał/a:

Czyli czym kończy się naturalna medycyna i pierdolenie, że chemioteriapia więcej szkodzi niż pomaga. Nowa moda na powierzanie zdrowia idiotom, zamiast racjonalnego podejścia do sytuacji.

Cały materiał pod linkiem:
http://uwaga.tvn.pl/reportaze,2671,n/12-latek-zmarl-po-niekonwencjonalnym-leczeniu,236218.html

ukryta treść
A mówienie, że onkolog truje żeby mieć więcej pacjentów i pieniędzy to jak mówienie, że Żywiec Zdrój dodaje diuretyków do wody. Zwłaszcza jak NFZ oszczędza na wszystkim to na pacjentów onkologicznych bez powodu wypierdalałby miliony...

Zgłoś
tralala101 2017-07-13, 20:05
Kuzynce mojej matki, lekarce, wybitni polscy onkolodzy zdiagnozowali nowotwór mózgu. Zaproponowali operację i leczenie chemią, zapowiadając na dzień dobry, że z dużym prawdopodobieństwem doprowadzi to do utraty wzroku, ale jak się jej poszczęści to przeżyje. Bardzo długo odwlekała decyzję, bo nie była, delikatnie mówiąc, zachwycona rokowaniami. W międzyczasie trafiła do innych specjalistów. Przeszła kolejną serię badań, żeby na koniec dowiedzieć się, że wcześniejsze wyniki badań zostały błędnie zinterpretowane. Nowotworu nie ma i nie miała.
Moją dziewczynę z kolei faszerowali chemią, po czym okazało się, że zmiany nie były złośliwe i można było ograniczyć się do operacji. To by było jeszcze nic, gdyby nie to, że ci sami lekarze, zignorowali zmiany nowotworowe w innym organie. "To nic takiego, proszę przyjść na powtórne badanie za pół roku". Po pół roku niestety okazało się, że to nie nic takiego, tylko rak.
Zgłoś
Thesherk 2017-07-14, 14:23 1
Trochę mnie przeraża wasze smętne pierdolenie o cudownych darach lasu, które leczą raka. To wszystko to prawdopodobnie zła diagnoza. Już pomijając to że każdy nowotwór jest właściwie kompletnie inną chorobą, jakim jebanym sposobem rośliny mają wytwarzać "tak o sobie" setki złożonych białek, które zabijają wszystkie odmiany złośliwych komórek???
Myślcie ludzie! Śmiejecie się z ciapaków wyznających pedofila bez twarzy, a wierzycie w jakieś średniowieczne metody leczenia?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem