ale w polskim katobanie poedofil może robić co chce i mówić o tym głośno z ambony , że ma pokusy ...
a wszyscy mają wyjebane i słuchają - milczenie owiec
ja pierdolę
kiedy już zaczną tak katować pedofili w Polsce ?
a nie stawiac im pomniki na każdym rogu i wsadzać chłopaczka do pierdla po polał pomnik pedofila czerwoną farbką
Polska nie dogania Afryki jeszcze w tym,
pokorne baranki, cieprią jak jebusek
może i dobrze bo by palili niekatoli - jak w średniowieczu
...jeśli zbrodnia była udowodniona - powinni przedewszystkim ofierze pozwolić zrobić co chce ze sprawcą ...
ale jest jak jest ...
....niestety ....wyrwane z kontekstu, bez prehistorii i nie wiadomo czy to pedofil czy ukradł kurczaka, brak faktów
ale w polskim katobanie poedofil może robić co chce i mówić o tym głośno z ambony , że ma pokusy ...
a wszyscy mają wyjebane i słuchają - milczenie owiec
ja pierdolę
kiedy już zaczną tak katować pedofili w Polsce ?
a nie stawiac im pomniki na każdym rogu i wsadzać chłopaczka do pierdla po polał pomnik pedofila czerwoną farbką
Polska nie dogania Afryki jeszcze w tym,
pokorne baranki, cieprią jak jebusek
może i dobrze bo by palili niekatoli - jak w średniowieczu
...jeśli zbrodnia była udowodniona - powinni przedewszystkim ofierze pozwolić zrobić co chce ze sprawcą ...
ale jest jak jest ...
Odpowiedź 1 nie nie może nawet jak się przebrał za batmana.
Odpowiedź 2 nigdy nie zaczną tak katować żadnychbpedodili bo nie pozwoli na to TSU'e czy inny lewicowo liberalny organ tfu sprawiedliwości
Bez młota nie robota.
btw, co się w tym Berlinie odpierdala...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów