📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Trzeba przyznać że to cud że z tego wyszli bez obrażeń, mocna konstrukcja ten samochód
kubol napisał/a:
No troche sie ta naczepa zlała z tlem.
Zwykły debil jakich pełno na drogach. Śpieszy mu się na tamten świat. Teraz nie wyszło ale może następnym razem się uda.
Kilkanaście cm do harda. Cóż, może następnym razem...
Spychacz napisał/a:
Dobrze, że poduchy wystrzeliły
No jeszcze nie słyszałem żeby robili czujniki uderzeniowe w słupkach
bosch86 napisał/a:
Poduszka powinna zadziałać po dużym przeciążeniu a tu na bank powinna wystrzelić... to jest jakaś Lada albo inny ruski gniotsia, niełamiotsia bez poduch
bosch86 napisał/a:
Kurwa! Dalem Ci piwo A powinienem wpierdol. Widziales kiedys zderzeniowe czujniki? Zazwyczaj masz przeciazeniowy gdzies na srodku auta. i na nim wielki napis WYJEBAC JESLI RZUCANO NIM W TRANSPORCIE.
KosmatyHui napisał/a:
Kurwa! Dalem Ci piwo A powinienem wpierdol. Widziales kiedys zderzeniowe czujniki? Zazwyczaj masz przeciazeniowy gdzies na srodku auta. i na nim wielki napis WYJEBAC JESLI RZUCANO NIM W TRANSPORCIE.
Zderzeniowych nie widziałem, tylko uderzeniowe Masz na pasie przednim i jak masz poduszki boczne/kurtyny to są na słupkach bocznych na wysokości siedziska.
To o czym Ty piszesz to jest czujnik wstrząsowy który odcina elektrykę w razie wypadku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów