📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
wystarczy odpowiednio zsynchronizować migotanie diody z innymi
miałem kiedyś JOJO jak stało w miejscu i diody świeciły nie było efektu a jak się kręciło były super efekty nawet lepsze niż na tym filmie bo wychodziły konkretne wzory. tutaj natomiast jest taki bałagan
miałem kiedyś JOJO jak stało w miejscu i diody świeciły nie było efektu a jak się kręciło były super efekty nawet lepsze niż na tym filmie bo wychodziły konkretne wzory. tutaj natomiast jest taki bałagan
Ogólnie koleś steruje to układem od lampki rowerowej. Dokładnie, jest bałagan i nie ma idealnego synchro, ale jak widać jest to domowa robota, bez konkretnych obliczeń i wymiarów. Tak czy siak jest to nowość i nie ma co narzekać na niedociągnięcia bo sporo roboty w to włożył
Ogólnie koleś steruje to układem od lampki rowerowej. Dokładnie, jest bałagan i nie ma idealnego synchro, ale jak widać jest to domowa robota, bez konkretnych obliczeń i wymiarów. Tak czy siak jest to nowość i nie ma co narzekać na niedociągnięcia bo sporo roboty w to włożył
@upup pieprzycie....kolorofony się chowają,zajebiście kolorowo mi jest.Piwko
@UraHuraKiśOgóra
no nie powiem że nie czymś się dla kumpli można pochwalic sam kiedyś takie rzeczy tworzyłem tyle że musiało grac w rytm muzyczki hrhrhr
no nie powiem że nie czymś się dla kumpli można pochwalic sam kiedyś takie rzeczy tworzyłem tyle że musiało grac w rytm muzyczki hrhrhr
ale muzyczka chujowa trzeba to uwzględnić
zajebiste opatentuj to nie beda mogli podrabiac, ciekawe zeby to z laserkami ustawic hehe
Kamera nagrywa ileś tam klatek na sekundę łapiąc poszczególne momenty, moim zdaniem gołym okiem zupełnie inaczej by to wyglądało.
@dumad z ciebie jest kurwa bałagan. Zabaweczka PRO chciałbym taką mieć u siebie na półce, autorowi PIWKO
@GranatPL
Na jupupie trzeba wpisać LED ball - 1 i 2 link
@blyto90
Kupić nie da rady :/
@makasa20
Nie do końca
Trochę to zajęło, nie jest estetycznie wykonane jak widać, obliczenia robione na kolanie i tak dalej, ale spróbowałem zrobić coś podobnego, wyszło jak wyszło i nie dorównuję autorowi filmiku, ale efekt jest taki:
P.S. Jak ktoś nie lubi takiej muzyki to głośniki OFF
Na jupupie trzeba wpisać LED ball - 1 i 2 link
@blyto90
Kupić nie da rady :/
@makasa20
Nie do końca
Trochę to zajęło, nie jest estetycznie wykonane jak widać, obliczenia robione na kolanie i tak dalej, ale spróbowałem zrobić coś podobnego, wyszło jak wyszło i nie dorównuję autorowi filmiku, ale efekt jest taki:
P.S. Jak ktoś nie lubi takiej muzyki to głośniki OFF
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów