18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
dumad 2012-08-21, 18:18
wystarczy odpowiednio zsynchronizować migotanie diody z innymi

miałem kiedyś JOJO jak stało w miejscu i diody świeciły nie było efektu a jak się kręciło były super efekty nawet lepsze niż na tym filmie bo wychodziły konkretne wzory. tutaj natomiast jest taki bałagan

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
Zgłoś
UraHuraKiśOgóra 2012-08-21, 18:26
@dumad

Ogólnie koleś steruje to układem od lampki rowerowej. Dokładnie, jest bałagan i nie ma idealnego synchro, ale jak widać jest to domowa robota, bez konkretnych obliczeń i wymiarów. Tak czy siak jest to nowość i nie ma co narzekać na niedociągnięcia bo sporo roboty w to włożył
Zgłoś
j................s 2012-08-21, 19:25
@upup pieprzycie....kolorofony się chowają,zajebiście kolorowo mi jest.Piwko
Zgłoś
dumad 2012-08-21, 20:11
@UraHuraKiśOgóra

no nie powiem że nie czymś się dla kumpli można pochwalic sam kiedyś takie rzeczy tworzyłem tyle że musiało grac w rytm muzyczki hrhrhr

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
Zgłoś
M................n 2012-08-21, 21:31 2
Jednak nie wszystkie dzieciaki całe wakacje chleją i siedzą przed kompami. Piwko
Zgłoś
GranatPL 2012-08-21, 22:07 2
Panie autorze tematu można jakiś link do źródła, ewentualnie jakieś schematy lub jakiekolwiek inne info? Oczywiście browarek leci.
Zgłoś
makasa20 2012-08-21, 22:21
@UP i tak gówno byście zrobili, wszyscy dobrze o tym wiemy !
Zgłoś
anotherbrick 2012-08-21, 22:41
ale muzyczka chujowa trzeba to uwzględnić
Zgłoś
rysiek2012 2012-08-21, 23:09
zajebiste opatentuj to nie beda mogli podrabiac, ciekawe zeby to z laserkami ustawic hehe
Zgłoś
blyto90 2012-08-21, 23:16
wyjebane gdzie mozna to kupic??
Zgłoś
Brutalne_Bydle 2012-08-21, 23:19
Kamera nagrywa ileś tam klatek na sekundę łapiąc poszczególne momenty, moim zdaniem gołym okiem zupełnie inaczej by to wyglądało.
Zgłoś
young liberta 2012-08-21, 23:40
@dumad z ciebie jest kurwa bałagan. Zabaweczka PRO chciałbym taką mieć u siebie na półce, autorowi PIWKO
Zgłoś
UraHuraKiśOgóra 2012-08-22, 0:13 11
@GranatPL

Na jupupie trzeba wpisać LED ball - 1 i 2 link

@blyto90

Kupić nie da rady :/

@makasa20

Nie do końca
Trochę to zajęło, nie jest estetycznie wykonane jak widać, obliczenia robione na kolanie i tak dalej, ale spróbowałem zrobić coś podobnego, wyszło jak wyszło i nie dorównuję autorowi filmiku, ale efekt jest taki:

P.S. Jak ktoś nie lubi takiej muzyki to głośniki OFF

Zgłoś
wee2 2012-08-22, 0:16 2
Zna ktoś tytuł tego utworu ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów