Tak wiem, w ich szeregach jest trochę Polaków.
Tak wiem, w ich szeregach jest trochę Polaków.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I o co ta wojna?
Ropa, władza, kasa?
Jakiś inny powód?
Jako że sadol bawi i uczy to nie dziękuj tylko ucz się:
"Wojsko najemne (także: najemnicy, żołnierze najemni, kondotierzy, żołnierze fortuny) – formacja wojskowa składająca się z ochotników walczących za pieniądze, najczęściej w służbie obcego wojska dla danego państwa, miasta, władcy lub jakiejś organizacji, a nawet osoby prywatnej. Wojska te można wynająć do walki w praktycznie dowolnej sprawie, ponieważ te formacje nie kierują się idealizmem... "
Wydaje mi się, że to węgierski. Ale pewności nie mam.
no to lepiej nie miej, bo to nie madziary
"Wojsko najemne (także: najemnicy, żołnierze najemni, kondotierzy, żołnierze fortuny) – formacja wojskowa składająca się z ochotników walczących za pieniądze, najczęściej w służbie obcego wojska dla danego państwa, miasta, władcy lub jakiejś organizacji, a nawet osoby prywatnej. Wojska te można wynająć do walki w praktycznie dowolnej sprawie, ponieważ te formacje nie kierują się idealizmem... "
I dlatego takich ludzi nie jest szkoda . Mordować za kasę wiedząc że masz 1 życie . Im więcej żyje na tym świecie to widzę że człowiek to jednak gatunek inwazyjny , wszystko zniszczy nawet sam siebie . Ten świat byłby piękny bez wojen ... O kurwa przepraszam poniosła mnie wyobraźnia . Wszędzie znajdzie się jakiś idiota co chce wszystko dla siebie , a żeby spełnić swoje zachcianki znajdą się też i ludzie bez mózgu , którzy za pieniądze lub coś tam powiedzą o niby honorze że w dobrej sprawie i już biegną jak zaprogramowane maszyny zabijać gwałcić i co tam jeszcze dusza zapragnie
tylko, że on się pytał o co się tam biją, a Ty z definicją wojska najemnego mu wyjechałeś w rodzinie wszyscy zdrowi?
Jako że sadol bawi i uczy to Ci opowiem, że pierdolisz kocopoły bo legia to część wojsk lądowych armii francuskiej (armee de terre) złożonej głównie z cudzoziemców ale i nie brakuje tam francuzów z nadanym obywatelstwem Kanady na potrzeby rekrutacji.Zycie tam wygląda jak i w kazdej innej armii: slużby, zaprawy, poligony, rozprowadzenia, czas pozasłużbowy. Najemnikami mozesz nazywac bandy niedoswiadczonych czarnych z ugandy, kongo, zimbabwe czy białasów z RPA.
Pozdro.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów