18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:35
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
J................y 2013-02-27, 20:51
Nie widzicie że tu są tylko kibice legii? -.-
Zgłoś
głodny_toster 2013-02-27, 20:55 3
Mnie zastanawia jedno...ile razy jeszcze ktoś "odkrywczo" powtórzy zdanie "To są sami kibice Legii"!?
Zgłoś
o................n 2013-02-27, 20:55 2
Ja pierdole... jak można kibicować Polskim klubom? Ja rozumiem Juventus, Chelsea lub Barcelona - to są kluby w których sportowcy potrafią grać, a Polska piłka nożna to dno dna. Samo kibicowanie tym patałachom powinno klasyfikować ludzi jako idiotów
Zgłoś
LUKUNKU 2013-02-27, 20:56 2
"Nie taki kibic zły, jak go w mediach pokazują..." - a gdyby tak Donald i Bronek rzucali się śnieżkami to też byście powiedzieli że są fajni?
Zgłoś
_kwiatek_ 2013-02-27, 20:59
48 sekunda. łysy typek zbliżający się do wagonu zarwał przepiękny headshot
Zgłoś
ogonix 2013-02-27, 21:05 7
DUST DEVIL napisał/a:

Ja pierdole... jak można kibicować Polskim klubom? Ja rozumiem Juventus, Chelsea lub Barcelona - to są kluby w których sportowcy potrafią grać, a Polska piłka nożna to dno dna. Samo kibicowanie tym patałachom powinno klasyfikować ludzi jako idiotów

sam jesteś idiotą. chyba nigdy nie byłeś na meczu i nie poczułeś atmosfery kibicowania. muszę cię zasmucić, ale na meczach twojej barcelonki 90% osób to pikniki, które przychodzą na mecz wpierdalać orzeszki, a nie kibicować. aha, a te wszystkie "wspaniałe oprawy", które widzisz w telewizji zostały wykonane przez specjalne firmy, które się tym zajmują, a nie przez kibiców, którzy sami muszą ogarniać jakoś hajs na takie zabawy, jak to ma miejsce w Polsce.
Zgłoś
Dranzes 2013-02-27, 21:07
No, przyjdzie wiosna to będą się napierdalać kamieniami.
Zgłoś
Rahmes 2013-02-27, 21:10
Skinol napisał/a:

Bandyci złodzieje mordercy gwałciciele!!! Wypędzić bydło ze Stadionu!!!

Jak ciapaki albo inne brudy zaleją europe i ci najebią kobiete bo z za duzym dekoltem wyjdzie, albo tobie ze pijesz piwo w ramadan to bedziesz jeszcze prosił ich o pomoc
Zgłoś
boogeyman 2013-02-27, 21:11 1
Śnieg jest to chłopaki korzystają. Gorzej kiedy się rozpuści i oczom ukaże się...kostka brukowa . Brawo za akcję!
Zgłoś
tds1974 2013-02-27, 21:11 2
ogonix napisał/a:

a meczach twojej barcelonki 90% osób to pikniki, które przychodzą na mecz wpierdalać orzeszki, a nie kibicować. .

Bo po to się chodzi na mecze. Oglądać, a nie rozpieprzać. Tysiąc razy wolę re pikniki, niż te twoje "kibicowanie"
TO JEST KIBICOWANIE?
Zgłoś
KTU 2013-02-27, 21:17 2
DUST DEVIL napisał/a:

Ja pie**ole... jak można kibicować Polskim klubom? Ja rozumiem Juventus, Chelsea lub Barcelona - to są kluby w których sportowcy potrafią grać, a Polska piłka nożna to dno dna. Samo kibicowanie tym patałachom powinno klasyfikować ludzi jako idiotów

A jaki jest sens kibicowania drużynie zza granicy na której mecz albo nigdy nie pojedziesz a nawet jak Ci się w miarę będzie powodzić i będziesz miał hajs to i tak pojedziesz tylko kilka razy w życiu? Pewnie, najlepiej niech nikt nie chodzi i w ogóle niech futbol w Polsce całkowicie upadnie. Lepszy jest lokalny patriotyzm i też możność zrobienia czegoś dla ulubionego klubu niż podniecanie się wynikami drużyny oddalonej o 2000 km. Najłatwiej wybrać sobie Barcelonę i podniecać się w internecie jak wspaniale grają i udawać wielkiego kibica co nie?
Zgłoś
o................n 2013-02-27, 21:20 2
ogonix napisał/a:

sam jesteś idiotą. chyba nigdy nie byłeś na meczu i nie poczułeś atmosfery kibicowania. muszę cię zasmucić, ale na meczach twojej barcelonki 90% osób to pikniki, które przychodzą na mecz wpierdalać orzeszki, a nie kibicować. aha, a te wszystkie "wspaniałe oprawy", które widzisz w telewizji zostały wykonane przez specjalne firmy, które się tym zajmują, a nie przez kibiców, którzy sami muszą ogarniać jakoś hajs na takie zabawy, jak to ma miejsce w Polsce.

Ciekawy punkt widzenia. Cóż, mnie bardziej interesuje poziom gry niż 100 kolesi z racami. Może mam bardziej pragmatyczne podejście, ale ja oglądam mecze dla piłki, a nie oprawy i atmosfery

@KTU widzisz, to nie takie proste. Kiedyś byłem bardziej "pro-polski" w kwestii piłki, ale zbyt dużo razy życie zweryfikowało moje sympatie. Rozczarowałem się Polską piłką nożną i od paru lat kibicuję Chelsea (bo to Rosyjski klub ). Co innego jeśli chodzi np o tenis ziemny - A. Radwańska walczy i nie rozczarowuje. Nawet jak przegrywa to z klasą i dlatego ciągle jej kibicuję.
Zgłoś
bachi1997 2013-02-27, 21:23
Czemu tak nie wyglądają wszystkie "bójki" kibiców?
Zgłoś
Pfciuki 2013-02-27, 21:37
Nie widzę żółto czerwonej kieleckiej kurwy korony, cały filmik tylko legła warszawa autor wprowadza w błąd i wszyscy myślą, że nagle tak miło się zrobiło.
Zgłoś
tekkit 2013-02-27, 22:46
Znajac skur***** z Legii to w śnieżkach poukrywane kamienie ...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem