Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja pierdole... jak można kibicować Polskim klubom? Ja rozumiem Juventus, Chelsea lub Barcelona - to są kluby w których sportowcy potrafią grać, a Polska piłka nożna to dno dna. Samo kibicowanie tym patałachom powinno klasyfikować ludzi jako idiotów
sam jesteś idiotą. chyba nigdy nie byłeś na meczu i nie poczułeś atmosfery kibicowania. muszę cię zasmucić, ale na meczach twojej barcelonki 90% osób to pikniki, które przychodzą na mecz wpierdalać orzeszki, a nie kibicować. aha, a te wszystkie "wspaniałe oprawy", które widzisz w telewizji zostały wykonane przez specjalne firmy, które się tym zajmują, a nie przez kibiców, którzy sami muszą ogarniać jakoś hajs na takie zabawy, jak to ma miejsce w Polsce.
Bandyci złodzieje mordercy gwałciciele!!! Wypędzić bydło ze Stadionu!!!
Jak ciapaki albo inne brudy zaleją europe i ci najebią kobiete bo z za duzym dekoltem wyjdzie, albo tobie ze pijesz piwo w ramadan to bedziesz jeszcze prosił ich o pomoc
a meczach twojej barcelonki 90% osób to pikniki, które przychodzą na mecz wpierdalać orzeszki, a nie kibicować. .
Bo po to się chodzi na mecze. Oglądać, a nie rozpieprzać. Tysiąc razy wolę re pikniki, niż te twoje "kibicowanie"
TO JEST KIBICOWANIE?
Ja pie**ole... jak można kibicować Polskim klubom? Ja rozumiem Juventus, Chelsea lub Barcelona - to są kluby w których sportowcy potrafią grać, a Polska piłka nożna to dno dna. Samo kibicowanie tym patałachom powinno klasyfikować ludzi jako idiotów
A jaki jest sens kibicowania drużynie zza granicy na której mecz albo nigdy nie pojedziesz a nawet jak Ci się w miarę będzie powodzić i będziesz miał hajs to i tak pojedziesz tylko kilka razy w życiu? Pewnie, najlepiej niech nikt nie chodzi i w ogóle niech futbol w Polsce całkowicie upadnie. Lepszy jest lokalny patriotyzm i też możność zrobienia czegoś dla ulubionego klubu niż podniecanie się wynikami drużyny oddalonej o 2000 km. Najłatwiej wybrać sobie Barcelonę i podniecać się w internecie jak wspaniale grają i udawać wielkiego kibica co nie?
sam jesteś idiotą. chyba nigdy nie byłeś na meczu i nie poczułeś atmosfery kibicowania. muszę cię zasmucić, ale na meczach twojej barcelonki 90% osób to pikniki, które przychodzą na mecz wpierdalać orzeszki, a nie kibicować. aha, a te wszystkie "wspaniałe oprawy", które widzisz w telewizji zostały wykonane przez specjalne firmy, które się tym zajmują, a nie przez kibiców, którzy sami muszą ogarniać jakoś hajs na takie zabawy, jak to ma miejsce w Polsce.
Ciekawy punkt widzenia. Cóż, mnie bardziej interesuje poziom gry niż 100 kolesi z racami. Może mam bardziej pragmatyczne podejście, ale ja oglądam mecze dla piłki, a nie oprawy i atmosfery
@KTU widzisz, to nie takie proste. Kiedyś byłem bardziej "pro-polski" w kwestii piłki, ale zbyt dużo razy życie zweryfikowało moje sympatie. Rozczarowałem się Polską piłką nożną i od paru lat kibicuję Chelsea (bo to Rosyjski klub ). Co innego jeśli chodzi np o tenis ziemny - A. Radwańska walczy i nie rozczarowuje. Nawet jak przegrywa to z klasą i dlatego ciągle jej kibicuję.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów