📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mikEWrona - pokaż mi, gdzie tu są kurwa kibice Korony;)
herbalix napisał/a:
w krakowie śnieżki byłyby z wkładką
I bardzo dobrze! Niech się wszystkie piłkarskie oszołomy pozabijają nawzajem, a ostatniego żywego dobić w ramach czynu społecznego i będzie spokój.
mi się wydaje, że tak byłoby ciekawiej..
Ej wszyscy wyżej, nie wiem czy wiecie, ale to są sami kibice legii!
zygaldinho napisał/a:
mikEWrona - pokaż mi, gdzie tu są kurwa kibice Korony;)
W dupie kurwa!! Tam gdzie ich miejsce. Ja pierdole co komentarz to dopierdolenie się o to samo To jest tak jak z gównem- nawet jak nazwiesz to murzynem, albo nygusem, asfaltem czy kurwa klockiem, to to dalej jest gówno! Więc zlituj się ty i kurwa inni pseudo hejterzy, nie piszcie tego samego w innej formule. A jak nie to dyplomatycznie napiszę wy...jdźcie sobie na samosię
herbalix napisał/a:
w krakowie śnieżki byłyby z wkładką
wkładek nie było ale lodem pare osób w ryj dostało
kibice Ległej Warszawa? Czerwonego klubu co nawet przekłamaną datę swojego powstania posiada? Banda chuliganów z których robi się prawdziwych patriotów? ci sami co potrafią napaść na dziesięciolatków z Polonii Warszawa i okraść ze strojów? ci sami co pobitym nieprzytomnym wbijają nóż w tył głowy? Wstyd.
zalegalizować Ustawki wybudować koło stadionów mniejsze stadiony żeby mogli się Bić w Normalnych warunkach i Nie Było by agresji wobec Psów ani Rozrób na stadionach
by się wyżyli przed meczem i po problemie zadym i Niszczenia stadionów
by się wyżyli przed meczem i po problemie zadym i Niszczenia stadionów
No brawo! Na ogół wkurzają mnie kibole/skini gdyż już nie raz widziałem jak się napierdalają a i ja nieraz umknąłem z niebywałym szczęściem. Czy kibole nie mogą być po prostu tak pozytywni jak Ci? To by na pewno zmieniło ich postrzeganie w świecie
powinni wszystkich pozamykać. bydło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów