📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakim trzeba być ohydnym zezwierzęconym podludziem, żeby śmiać się w sytuacji, gdy ktoś leje ci pod nos mocz z menelskiego siusiaka.
Jakby wstał odlac się gdzieś w kat to by ktoś podsiadl. Bardzo cwane.
Widzicie kobitki...
My możemy sikać na stojąco, na siedząco, kucając, a nawet leżąc....
My możemy sikać na stojąco, na siedząco, kucając, a nawet leżąc....
Ja bym wyjął fujarę i nalał bym mu na ryj, mam doświadzenie
alexandrus napisał/a:
Ja bym wyjął fujarę i nalał bym mu na ryj, mam doświadzenie
Rozumiem, że sylwestra koledzy się z tobą nie nudzili.
Taka menda dostała by ode mnie kopa w ryj po czym wywaliłbym go w jego szczyny
Cytat:
Jakim trzeba być ohydnym zezwierzęconym podludziem, żeby śmiać się w sytuacji, gdy ktoś leje ci pod nos mocz z menelskiego siusiaka.
Cytat:
Też bym się śmiał, dopóki by mnie obeszczał, lub moich rzeczy. Mam się wkurwiać, bo menel wyszczał się na podłogę? Raczej nie będziesz zmuszony tego sprzątać, to wygląda może niemiło, ale co, zatkasz mu fiuta palcem? Złapiesz wszystko w mordę, czy do kubeczka? Wpierdolisz mu i wjebiesz go w te szczyny? To menel, ma wyjebane, wstanie, wyżuli na wino i poczeka aż mu kurtka wyschnie. A Ty wpierdolisz menelowi i będziesz miał problemy. W sumie gratuluję, że był w stanie wyjąć chuja z gaci.
W tym przypadku nie miałbym nic przeciwko, gdyby murzyny obiły mu mordę
W tym momencie wstałbym i wylałbym się na niego. Chyba, że by za bardzo od niego jebało, to bym po prostu mu czymś w mordę rzucił.
Mam dylemat co jest gorsze. Menele czy gołębie...
no to teraz proszę dać mopa tym wszystkim co tak drą mordy, żeby nie wyganiać meneli z komunikacji miejskiej i niech myją podłogę i dezynfekują cały wagon.
Hogger napisał/a:
taaaa jasne... predzej bys mu obciagnal z polykiem i wylizal rowa
taki kutasiarz pewnie cuchnie gorzej niz lepianka cyganow. Stalbys z boku zatykajac nos i moze ukradkiem bys nagral troszke filmiku na komore.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów