Przypominam jednocześnie, że rudy podpisał cyrograf o wzięciu bodajże 200 albo 300 tysięcy tych wysoce wykwalifikowanych ubogacaczy kulturowych.
Wkrótce w Twoim mieście z Twoją żoną, córką, dziadkiem, babcią, siostrą.
uot;]Tak, ja właśnie do tego pije. Liczby podawane przez media nie mają żadnego pokrycia w danych, a na granicy jest elektroniczny rejestr, oraz wiadomo ile dokładnie wydano wiz i komu. Sam w Warszawie nie widzę wielkiego napływu kolorowych, za to wszędzie słyszę język rusko-ukraiński. Zastanawia mnie tylko, że nikt nie robi porządku z tymi kłamliwymi mediami, bo powinny sypać się kary i korekty... co tylko mnie utwierdza w przekonaniu, że wszystko jest jebanym teatrzykiem.
PO na spółkę z PIS robią nam burdel.
Najpierw Kaczor nam sprowadził tych.
A potem wchodzi Rudy i dokoptowuje azjatów.
Generalnie chodzi o kilka celów:
1. wzrost przestępczości pozwala władzy ograniczać prawa ludzi argumentując to "walką o bezpieczeństwo"
2. wymieszanie narodów powoduje zacieranie się tożsamości narodowej i likwidację państwa narodowych i stworzenie jednego systemu (federalizacja UE)
3. tania siła robocza jest na plus dla elit, oni mogą więcej zarobić kosztem tanich pracowników, dodatkowo rządy w ten sposób ograniczają możliwości obywateli poprzez pogłębianie biedy (niskich zarobków)
4. - łączy się to z 3 - dzięki zaniżaniu płacy można wciskać nowe programy socjalne, tak aby ludzie pozwalali rządowi macoszyć ich własnymi pieniędzmi.
co tu dużo gadać... nabrali ludzi na "humanitaryzm" biednych imigrantów którym trzeba pomóc, a tak na prawdę chodzi o to by Was j***ć w dupę po same kule bez mydła.
zapytałem konkretnie ILE, masz jakiś wyrok sądu który stwierdza to obiektywnie ile FAKTYCZNIE BYŁO tych wiz? Bo na razie widzę że jesteś jakimś kurwa odklejonym fanatykiem który wszędzie widzi PIS'owców, nawet gdy mu się zada tylko pytanie, idź kurwa gościu do jakiegoś psychiatry bo nie jest z Toba za dobrze.
Najgorsi to fanatycy PO-PIS, najbardziej odklejeni i największa grupa.
Tych twoich "widlarzy" jest 87% kobiet i dzieci, tak więc zgadnij jaka jest przestępczość. Z przyjęcia ukraińców mamy jako kraj czysty zysk.O widlarzach nie wspomnę, bo wszędzie jest ich najebane w opór.
Won na białoruś, tam są twoi przyjaciele.
"Najwyżsi urzędnicy państwowi zorganizowali na szeroką skalę transfer ludzi do Polski. Jak donoszą media, ponad 250 tysięcy wiz pracowniczych zostało wydanych obywatelom państw afrykańskich i azjatyckich, również muzułmańskich, w ciągu ostatnich 30 miesięcy. Wiz, za które trzeba było zapłacić łapówki odpowiednim osobom. "
jebany kacapski pis, partia dla debili i ruskich agentów
A te 450tyś podejrzanych wiz to same się wystawiło?weź debilu nie powielaj bzdur. Już dawno to zostało wyjaśnione. Żadne nielegalne wizy nie były wydawane ani nie były sprzedawnane na targowiskach w afryce. oszukali cię debilu. wyjmij swój łeb z własnej dupy i z tefejkenu i zainteresuj się co się dzieje dookoła.
Tych twoich "widlarzy" jest 87% kobiet i dzieci, tak więc zgadnij jaka jest przestępczość. Z przyjęcia ukraińców mamy jako kraj czysty zysk.
A z powodu że przyjęliśmy ukraińców, nie musimy przyjąć części tych ciemnych który twój rasistowski ryj tak nienawidzi.
A te 450tyś podejrzanych wiz to same się wystawiło?
W to akurat wierzę: na karcie do głosowania nawet nie masz PiSu do wyboru tylko Adinają Rasiję.ps. i nie - nie jestem PIS'owcem - co już pisałem wyżej.
fakty
PO na spółkę z PIS robią nam burdel.
Najpierw Kaczor nam sprowadził tych.
A potem wchodzi Rudy i dokoptowuje azjatów.
Generalnie chodzi o kilka celów:
1. wzrost przestępczości pozwala władzy ograniczać prawa ludzi argumentując to "walką o bezpieczeństwo"
2. wymieszanie narodów powoduje zacieranie się tożsamości narodowej i likwidację państwa narodowych i stworzenie jednego systemu (federalizacja UE)
3. tania siła robocza jest na plus dla elit, oni mogą więcej zarobić kosztem tanich pracowników, dodatkowo rządy w ten sposób ograniczają możliwości obywateli poprzez pogłębianie biedy (niskich zarobków)
4. - łączy się to z 3 - dzięki zaniżaniu płacy można wciskać nowe programy socjalne, tak aby ludzie pozwalali rządowi macoszyć ich własnymi pieniędzmi.
co tu dużo gadać... nabrali ludzi na "humanitaryzm" biednych imigrantów którym trzeba pomóc, a tak na prawdę chodzi o to by Was jebać w dupę po same kule bez mydła.