Przypominam jednocześnie, że rudy podpisał cyrograf o wzięciu bodajże 200 albo 300 tysięcy tych wysoce wykwalifikowanych ubogacaczy kulturowych.
Wkrótce w Twoim mieście z Twoją żoną, córką, dziadkiem, babcią, siostrą.
Morderca brata i 96 osób z ekipą złodzieji więcej wiz sprzedali dla tych inżynierów niż rudy chcę wpuścić
czyli ile dokładnie? Uwielbiam takie posty które nie są podparte danymi.
Morderca brata i 96 osób z ekipą złodzieji więcej wiz sprzedali dla tych inżynierów niż rudy chcę wpuścić
Won na białoruś, tam są twoi przyjaciele.
"Najwyżsi urzędnicy państwowi zorganizowali na szeroką skalę transfer ludzi do Polski. Jak donoszą media, ponad 250 tysięcy wiz pracowniczych zostało wydanych obywatelom państw afrykańskich i azjatyckich, również muzułmańskich, w ciągu ostatnich 30 miesięcy. Wiz, za które trzeba było zapłacić łapówki odpowiednim osobom. "
jebany kacapski pis, partia dla debili i ruskich agentów
zapytałem konkretnie ILE, masz jakiś wyrok sądu który stwierdza to obiektywnie ile FAKTYCZNIE BYŁO tych wiz? Bo na razie widzę że jesteś jakimś kurwa odklejonym fanatykiem który wszędzie widzi PIS'owców, nawet gdy mu się zada tylko pytanie, idź kurwa gościu do jakiegoś psychiatry bo nie jest z Toba za dobrze.
Najgorsi to fanatycy PO-PIS, najbardziej odklejeni i największa grupa.
Tu nawet nie trzeba jakiś wyroków sądowych. Są publiczne bazy danych służb granicznych i każdy może sobie sprawdzić statystyki dot wiz i faktycznego przekroczenia granicy przez obywateli różnych narodowości. Te liczby, które podają te kłamliwe media nie mają żadnego pokrycia.
Ale mi chodzi konkretnie o post tego typa co napisał że "ileś wiz sprzedano" , no kurwa ile? takich rzeczy nie ma w bazie, a to co pierdolą media może być oderwane od rzeczywistości (no chyba trzeba się z chujem na głowę zamienić aby wierzyć bezkrytycznie we wszystko w mediach). Od 2014 roku do 2019 przyjechało ponad 300 tys. ludzi, po 2019 nie mam danych bo GUS nie opublikował (ten screen wyżej to właśnie z GUS'u). Ale jak czytam kurwa jak jeden z drugim pierdolnie ogólnikowy tekst typu:
"Pisowcy to sprzedawali wizy na potęgę" bez kurwa konkretów to wiem że mam do czynienia z jakimś lemingiem co jak mu coś powiedzą w TV to później będzie to powtarzał, jak te wszystkie kurwa głąby podczas pandemii które pierdoliły że jak się zaszczepisz to się nie zarazisz i nie zachorujesz. Generalnie większość to jebane tłuki, jakbym nie miał sumienia, moralności i etyki to jebałbym takich na hajs, są tak kurwa naiwni że japierdole.
Tak, ja właśnie do tego pije. Liczby podawane przez media nie mają żadnego pokrycia w danych, a na granicy jest elektroniczny rejestr, oraz wiadomo ile dokładnie wydano wiz i komu. Sam w Warszawie nie widzę wielkiego napływu kolorowych, za to wszędzie słyszę język rusko-ukraiński. Zastanawia mnie tylko, że nikt nie robi porządku z tymi kłamliwymi mediami, bo powinny sypać się kary i korekty... co tylko mnie utwierdza w przekonaniu, że wszystko jest jebanym teatrzykiem.
Kto to jest rudy?
Przypominam jednocześnie, że rudy podpisał cyrograf o wzięciu bodajże 200 albo 300 tysięcy tych wysoce wykwalifikowanych ubogacaczy kulturowych.
Wkrótce w Twoim mieście z Twoją żoną, córką, dziadkiem, babcią, siostrą.