18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Lekarz z sadola
Lolash • 2013-08-31, 22:35
Sytuacja autentyczna, o ile wierzyć słowom kolegi mojego ojca.

Wymieniony wyżej kolega miał niegroźny wypadek na motorze. Jechał spokojnie ulicą, jakieś 70km/h, a koleś mu wyjechał przed nos z podporządkowanej. Spadł z motoru i wykonał kilka fikołków (maszyna rozjebana :/). Przechodząc do sedna sprawy, przyjechała karetka i zabrali go do szpitala, żeby założyć kilka szwów na nogę. Gdy nieśli go na noszach już w budynku, podszedł lekarz[L] i nawiązał się taki dialog z sanitariuszem[S]:

L: O, co się stało?
S: Wypadek na motorze.
L: O! Będą jakieś nereczki?

Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
piołun 2013-08-31, 23:27 16
Nic dziwnego, że spadł. Jazda na samym silniku może być naprawdę niebezpieczna
Zgłoś
Trimeresurus 2013-08-31, 23:51 10
piołun, śmiało na motocykl możesz też powiedzieć ,,motor" i nie będzie to specjalny błąd, o ile w ogóle. Nie spinaj dupska o takie coś.
Zgłoś
norbis1 2013-09-01, 3:36
leć na główną, synu
Zgłoś
MCL 2013-09-01, 8:56 9
Cytat:

. Jechał spokojnie ulicą, jakieś 70km/h,

Ja tylko chce przypomnieć, że w mieście się jeździ DO 50km/h. Oraz, że motor ciężej zauważyć od auta na pierwszy rzut oka. Gdyby nie zapierdalał to by nie rozjebał siebie i maszyny. Tak bardzo kurwa psioczycie żeby uważać na motocyklistów, a tutaj, mimo wymuszenia pierwszeństwa, zapierdalało się więcej niż dozwolone, nie bacząc na to, że motor po prostu mignie przed oczami i czasem nie sposób zauważyć. Plus to, że w większości przypadków widok z dróg podporządkowanych jest kurwa mierny i ciężko zauważyć motocykl.
Zgłoś
Lolash 2013-09-01, 9:09 2
Dwupasmówka oddzielona pasem zieleni - 70km/h. Ruszali ze świateł i motor przyśpieszył szybciej niż samochody osobowe, a koleś, który wyjeżdżał nie zatrzymał się na stopie. Z tego co mówił policji, myślał że jest na rondzie, a to stary twór, który nazywa się skrzyżowaniem z wyspą centralną, na którym to trzeba się zatrzymywać, a świateł nie ma.
Zgłoś
Ojciec_Stiffmeistera 2013-09-01, 12:22 2
W sensie ,że lekarz głodny był?
Zgłoś
DuckDodgers 2013-09-01, 12:28 1
MCL napisał/a:

Ja tylko chce przypomnieć, że w mieście się jeździ DO 50km/h.

Chciałbym przypomnieć że są w mieście odcinki na których można jechać znacznie szybciej nawet 80-90 km/h. Jak dorośniesz, zrobisz prawko i trochę pojeździsz to się o tym przekonasz.

MCL napisał/a:

Tak bardzo kurwa psioczycie żeby uważać na motocyklistów, a tutaj, mimo wymuszenia pierwszeństwa, zapierdalało się więcej niż dozwolone, nie bacząc na to, że motor po prostu mignie przed oczami i czasem nie sposób zauważyć.

Jak ktoś nie ma odpowiedniej percepcji żeby wiedzieć co się dookoła niego dzieje to nie powinien wsiadać do auta. Motocyklista nie jest gościem na drodze tylko jej pełnoprawnym użytkownikiem i jeżeli dla kogoś 70km/h to mignięcie przed oczami to niech wypierdala na badania lekarskie czy powinien kierować puszką.
Zgłoś
c................t 2013-09-01, 12:30 2
Szkoda, że gdy ma się wypadek przy takiej prędkości to zgon prawie pewny.

A o 'dawcach nerek' to się nawet nie wypowiem, bo to również bzdura. Po wypadku takim niema co zbierać, bo w środku robi się zupa..
Zgłoś
d................o 2013-09-01, 12:53
lekarze robią sobie beczułkę a ty na serio to traktujesz
Zgłoś
pilmia 2013-09-01, 13:06
Prawe dzrwi da rade sprzedać nawet rysy nie mają xD
Zgłoś
i................y 2013-09-01, 13:16
Lolash napisał/a:

miał niegroźny wypadek na motorze. Jechał spokojnie ulicą, jakieś 70km/h, a koleś mu wyjechał przed nos z podporządkowanej. Spadł z motoru i wykonał kilka fikołków (maszyna rozjebana :/). [...] zabrali go do szpitala, żeby założyć kilka szwów na nogę.

Lolash napisał/a:

Dwupasmówka oddzielona pasem zieleni - 70km/h. Ruszali ze świateł i motor przyśpieszył szybciej niż samochody osobowe, a koleś, który wyjeżdżał nie zatrzymał się na stopie. [...] myślał że jest na rondzie, a to stary twór, który nazywa się skrzyżowaniem z wyspą centralną, na którym to trzeba się zatrzymywać, a świateł nie ma.

Jechał spokojnie ulicą, która była dwupasmówką oddzieloną pasem zieleni – oddzieloną od czego? drogi rowerowej? – jechał, jednocześnie ruszając na światłach z prędkością dokładnie 70 km/h (maksymalną dozwoloną, mimo że teren zabudowany; przyspieszył szybciej niż samochody) na rondzie, które nie jest rondem, tylko skrzyżowaniem z wyspą centralną, w dodatku bez świateł. Koleś z podporządkowanej nie zatrzymał się na stopie. Po co miał się zatrzymywać, skoro były światła, których nie było (stopu i drogi pewnie też)? Rozjebał się o samochód z prędkością 70 km/h (przypomnijmy: ruszał), przekoziołkował. Motor niezdatny do jazdy; kierowca jedynie złamał nogę. Do tego trafił na ślepego lekarza, który nie odróżnia przytomnego, cierpiącego pacjenta od trupa i chce od razu od niego narządy pobierać. A zgody, formularze, chuje-muje papierkowe? Popraw mnie jak coś przekręciłem, bo pogubiłem się już za pierwszym przecinkiem.

Dopisz jeszcze, że ruscy strzelali, w brzozie był trotyl, a to wszystko wina pilota, bo miał niezapięte pasy i możesz składać CV do rządu.
Zgłoś
p................a 2013-09-01, 14:25
Nie od dziś wiadomo, że motocyklistów się nazywa dawcami organów.
Zgłoś
qwachu 2013-09-01, 15:24 1
pietras_ja napisał/a:

Nie od dziś wiadomo, że motocyklistów się nazywa dawcami organów.

NIe, nie wiadomo.

Albo cała historia to fake, albo lekarz to konował, bo po wypadku motocyklisty, jedyne co może nadawać się do przeszczepu, to rogówka oka, która od obrażeni nie puchnie i nie dostaje krwotoków wewnętrznych jak reszta organów.

Obiegowa opinia, że motocykliści to dawcy nerek, czy organów to lipa powtarzana przez rzeszę "ekspertów" którzy jedyne wrażenia z motorem mieli widząc go lub siadając na niego, gdy był zaparkowany.

70 kmh to nie za duża prędkość, żeby nie zauważyć co się w okół dzieje, ale już dość żeby motocyklista zginął, bo go żadna blacha nie chroni, a robiąc fikołka przez kozła łatwo wylądować na głowie, plecach, czy przygrzmocić miednicą i zjebać sobie resztę życia.

Dlatego pozdrawiam "zdrapki", które w krótkich spodenkach, i rękawku, oraz w obowiązkowych Kubotach wsiadają na motor. Bo w zbroi i kombinezonie (oczywiście wsiok nie wie, że są różne rodzaje kombinezonów z różnym stopniem przewiewności) nie wsiądą, bo za gorąco.

W ogóle cala wasza rozkminka jest o kant dupy, bo gość wam dobrze opisuje historię, a wy już teorie spiskowe sobie dopisujecie. Ludzie jeżdżą jak pizdy i nie tylko na motorach, nawet kurwa w sklepie między regałami znajdzie się debil co stanie na środku i zablokuje cała drogę albo zajebie ci wózkiem sklepowym, bo nie umie opanować tej skomplikowanej maszyny... Na szczęście jutro do szkoły, Internet na 4-6h odpocznie sobie od was.
Zgłoś
Kardio_Error 2013-09-01, 16:50
jeżeli ktoś miał wypadek na motorze i zginął to jego narządy nie biorą do przeszczepu, to jest mit... wiem o tym bo mówiła mi to lekarka z centrum dializ... takie narządy się nie nadają
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem