📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
harnas53 napisał/a:
Z dwojga Po-Pisowego złego, to ten chociaż coś tam mamrocze, Bronek co najwyżej spasiba mówił ... no i po japońsku szukał swojego szefa BBN
Bronek to pieśń przeszłości...
Teraz z dwojga złego wybierano człowieka z tego filmu, udającego mówienie po angielsku lub człowieka mówiącego po angielsku, francusku, hiszpańsku, włosku i rosyjsku. I mam przekonanie, że po 30 sekundach rozmowy z tym pranksterem zmieniłby język rozmowy na rosyjski....
Justynka99 napisał/a:
W ostatnio ujawnionej rozmowie z trollami było dokładnie to samo. No ale matolstwo, które samo nie umie się przedstawić po angielsku uważa, że Duda angielski zna.
To obejrzyj moze kurwa całą te konferencję kretynie jebany A nie montaz dosłownie kulkunastu sekund
Z angielskiego to akuratnie dudeł z naszych wszystkich prezydentów to coś potrafi powiedzieć bez karteczki.
Debilny naród to wybrał sobie debila....ważne ze jest pincet na taniego browara, kiełbachę z grila a w tv Kurski liści matołom Zenka ...
Jeszcze chwila i będe musiał sprawdzać czy mi duda nie wyskoczy z lodówki... WYPIERDALAĆ Z TYM PO-PISEM Z SADOLA, NIE DOSĆ ŻE TE PLAKATY SĄ WSZĘDZIE TO TUTAJ TEŻ MUSICIE SPAMOWAĆ TYMI MORDAMI?
no i poszło z gruzem....
no i poszło z gruzem....
Możecie gdzieś spierdalać z tą polityką gdzieś indziej ?
Porozmawiajmy o czaskoskim
Jaki on wysoki i szczupły jest
suchysongoful napisał/a:
A jaki wygadany do tego
Jak się ich zestawi to Duda wypada jak szczerbaty wieśniak w gumofilcach
suchysongoful napisał/a:
a jaki przystojny!
ehh cioty zafajdane widzą co sie dzieje na zachodzie siedząc na sadolu i chcą zachodniego prezydenta. Idioci
raistpol napisał/a:
a jaki przystojny!
ehh cioty zafajdane widzą co sie dzieje na zachodzie siedząc na sadolu i chcą zachodniego prezydenta. Idioci
Żaden zachodni kandydat nie brał udziału w wyborach. To tylko urojenia Kurskiego, w które uwierzyło stado cymbałów. Poza tym wolę prezydenta dobrze dogadującego się z zachodem, niż działającego prężnie w interesie Moskwy i pedofili.
Nieumiejętność mówienia w obcym języku to jeszcze nie koniec świata.
Gorzej jest jak nie potrafisz się wysławiać we własnym języku.
Taki Komuruski na przykład
Gorzej jest jak nie potrafisz się wysławiać we własnym języku.
Taki Komuruski na przykład
Huj mnie obchodzi kto jak gada ale jak do polski przyjezdza ma napierdalać po Polsku
A jak mają nam przypierdolić ruskie czy kto inny czyś bombowym to niech by i po mandaryńsku gadał to huja to da
PS Ponoć polski zajmuje 2 miejsce pod względem trudności może dzięki temu na słowo KURWA w szeregach czarnych czuć popłoch
A jak mają nam przypierdolić ruskie czy kto inny czyś bombowym to niech by i po mandaryńsku gadał to huja to da
PS Ponoć polski zajmuje 2 miejsce pod względem trudności może dzięki temu na słowo KURWA w szeregach czarnych czuć popłoch
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów