18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:55
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
🔥 Konkret wpierdol dla pedofila - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman 2020-07-17, 13:04 8
wszystkim przytrafiają sie wpadki, telewizyjnym kurwiszonom również ;
Zgłoś
McQurwa 2020-07-17, 13:11 9
a tutaj niejaki wysoki komisarz UE Oettiner
dla znających j.niemiecki czeka jeszcze większa zabawa

Zgłoś
Justynka99 2020-07-17, 13:12 8
W ostatnio ujawnionej rozmowie z trollami było dokładnie to samo. No ale matolstwo, które samo nie umie się przedstawić po angielsku uważa, że Duda angielski zna.
Zgłoś
Eknen 2020-07-17, 13:27 12
Duda otacza się idiotami,. Prawdopodobnie sam nie wierzy w to co mówi., ale czego się nie zrobi dla głosów .
Zgłoś
Matt 2020-07-17, 13:31 1
Nie wiem czy wiecie ale Jedrus dal sie oszukac na wnuczka chodz wnuczka nie ma.
Zgłoś
N................y 2020-07-17, 13:42 6
Nikt nie oczekuje że prezydent będzie od razu zapierdalał po angielsku
ale przez 5 lat to mógł trochę podciągnąć język
A tu nichuja, jak dukał 5 lat temu tak duka i dziś
Zgłoś
mam_racje 2020-07-17, 13:56 2
kwejk.de
Zgłoś
Lechulec 2020-07-17, 14:00 8
Matt napisał/a:

Nie wiem czy wiecie ale Jedrus dal sie oszukac na wnuczka chodz wnuczka nie ma.

Nie było tak źle. Najważniejsze, że w zasadzie dał radę i nie dał się wkręcić w jakieś kontrowersyjne wypowiedzi

Zgłoś
kasztanko 2020-07-17, 14:01 1
kurna czekałam na to
Zgłoś
Lechulec 2020-07-17, 14:02 6
Prekursor

Zgłoś
Justynka99 2020-07-17, 14:12 17
Niezwyciężony napisał/a:

Nikt nie oczekuje że prezydent będzie od razu zapierdalał po angielsku
ale przez 5 lat to mógł trochę podciągnąć język
A tu nichuja, jak dukał 5 lat temu tak duka i dziś

Od polityka na arenie międzynarodowej oczekuję tego, że albo wypowiada się w danym języku biegle, albo korzysta z usługi tłumacza. Błąd językowy może spowodować wiele syfu na arenie międzynarodowej, więc szczególnie ważne jest to, żeby powiedziane zostało dokładnie to, co osoba mówiąca chce powiedzieć. Umiejętności językowe Dudy pozwalają może na rozmowę przy kawie z anglojęzycznym kolegą (jak ten ma cierpliwość i to jąkanie wytrzyma), ale nie do zabierania głosu w oficjalnych rozmowach.
Zgłoś
harnas53 2020-07-17, 14:17 5
Z dwojga Po-Pisowego złego, to ten chociaż coś tam mamrocze, Bronek co najwyżej spasiba mówił ... no i po japońsku szukał swojego szefa BBN
Zgłoś
Budrys2000 2020-07-17, 14:52 4
Chcialbym uslyszec jak mówicie w jakimkolwiek języku obcym
Zgłoś
Halman 2020-07-17, 15:03 10
Budrys2000 napisał/a:

Chcialbym uslyszec jak mówicie w jakimkolwiek języku obcym

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem