📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ale syfiarze wygląda na kuchnie obsraną lub publiczną sralnie ... na miejscu tego murzyna na ziemi wolał bym już wpierdol dostać niż leżeć w tych gównach ...
Szatnia Realu Madryt??
Czego się czepiacie, przecież to jest kuchnia murzyńskiego hotelu pięciogwiazdkowego.
Ale to kurwa musi bolec . . .
Fajna rózga na protesty wściekłych macic, dwa smagnięcia i każda zmieni nastawienie.
Do autora filmiku, czy te odpady można nauczyć języka?! Jestem rasistą, całuję.
danielbiel1988 napisał/a:
Jestem rasistą, całuję.
Takie zwroty bardziej pasują do pedała niż rasisty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów