📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Beikerz napisał/a:
i to są kurwa lekcje a nie oglądanie pantofelków pod mikrosopem....
Kurwa, chciałbym oglądać w szkole pantofelka pod mikroskopem. Ja go oglądałem tylko w podręczniku.
Beikerz napisał/a:
Oglądanie pantofelków jest znacznie bardziej dydaktyczne bo na ich przykładzie świetnie widać jak wygląda życie od podstaw a taki wąż to co, wąż jak wąż. Skóra, nóg brak. Wiele taki pokaz nie wnosi do nabytej wiedzy.
Beikerz napisał/a:
Dopiero poziom rozszerzony oferuje ciekawe materiał. I naprawdę chce się tego uczyć bo jest to po prostu ciekawe.
Niech ktoś zrobi z tego gościa mema xD
Czarny się cieszy bo już marzył, żeby zrobić z wensza buty, i rękawiczki.
Do kompletu brakowało by jeszcze tylko futra, czapki z piórkiem i złotego zęba
-Ernest Hemingway
Do kompletu brakowało by jeszcze tylko futra, czapki z piórkiem i złotego zęba
kcje a nie oglądanie pantofelków pod m
lekcje lekcjami ale ten kurwa cicho ciemny w życiu kurczaka nie wiedział, gdzie mnie sąsiadka prosiła, żebym kurczaka trzymał jak ona mu będzie głowę upierdalać. ja możę i pantofelka w mikroskopie widziałem, ale ten muzin nie ma pojęcia, co to kurwa jest i raczej jego inteligencja tego przez następne 100 lat nie pojmie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów