📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Aż się nie chce wierzyć, że pytonga nie widział. Ale odruchy instynktowne ma we krwi - ryj rozdziawił na rozmiar.
i to są kurwa lekcje a nie oglądanie pantofelków pod mikrosopem....
Jakby was z klatki po 18 latach wypuścili też byście podobnie reagowali
Fajne zajęcia a pizda z drugiego rzędu pisze na instagramie jaka ma gruba dupe...Masakra
Beikerz napisał/a:
i to są kurwa lekcje a nie oglądanie pantofelków pod mikrosopem....
Tak w sumie z perspektywy czasu to 90% materiału szkolnego do chuja się nadaje i nie będzie nigdy przydatne w życiu.
Tak jak czytanie i liczenie. Reszta przedmiotów jest po prostu, żebyś mógł rozwinąć się w innych ścieżkach. To wina systemu, a nie samo doskonalenia.
To jest zwykła reakcja na widok swoich wrogów z naturalnego środowiska .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów