18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
lekcja życia
OFF • 2011-11-24, 0:51
- Ty, Jarek, bogatyś w chuj. Nauczyły cię czegoś te pieniądze?
- Stefan, pewnie że tak.
- A czego?
- Posłuchaj. Uwielbiam żeglarstwo. Kupiłem sobie jacht, ale fala poniosła i rozbiłem się na skałach. Kupiłem sobie samolot, ale miałem awarię w powietrzu. Samolot spłonął, a ja ledwie zdążyłem wyskoczyć ze spadochronem. Ożeniłem się z Miss Ziemi Kujawskiej, a po tygodniu znalazłem swą ukochaną w łóżku z kochankiem.
- I czego się nauczyłeś?
- Jeśli coś pływa, lata lub się pierdoli, to trzeba używać ile wlezie. Ale niekoniecznie napinać się, by być tego właścicielem.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
whitewidow 2011-11-24, 1:14
Nierozumiem dlaczego takie coś ląduje właśnie tutaj.
Zgłoś
ziomka22 2011-11-24, 3:34
Codzienna dawka czarnego humoru...taaaa ;|
Zgłoś
pepik29 2011-11-24, 8:07
suche jak laska z anoreksją
Zgłoś
OFF 2011-11-24, 9:40
whitewidow napisał/a:

Nierozumiem dlaczego takie coś ląduje właśnie tutaj.

Jak dla mnie możesz NIE ROZUMIEĆ,Twoje obrazki ,które wrzucasz i trafiają na suchary widocznie powodują u Ciebie taką frustrację,że musisz trollować tematy innych użytkowników.
Zgłoś
whitewidow 2011-11-24, 9:54
Jakos mi to kolo chuja lata, cyz moje obrazki trafia na glowna czy do sucharow. Niezmienia to postaci rzeczy, ze SUCHAR to jest.
Zgłoś
bartula 2011-11-24, 12:52
@up a ja dam piwo i idź człowieku trollować na naszą klasę
Zgłoś
TheColt 2011-11-25, 0:31
Cytat:

Jesli coś pływa, lata lub sie pierdoli, to trzeba uzywać ile wlezie. Ale niekoniecznie napinać sie, by byc tego włascicielem.

ze to juz koniec to sie zorientowałem tylko po tym ze dalej nie było nic napisane
Zgłoś
calasty 2011-11-25, 0:56
piwka za dowcip lecą od kumatych a nie tych co komentarze piszą, choć ja postawiłem piwko a mimo to napisałem komentarz, dlaczego ja to zrobiłem?
Zgłoś
cysio0407 2011-11-25, 7:19 3
@calasty
Jak wynika z twojego komentarza, bo jesteś niekumaty, ale masz przebłyski inteligencji.
Zgłoś
blade87 2011-11-25, 14:21
O kurwa morał w stylu: szedł sobie facet przez las i zjadł go niedźwiedź - jak spacerujesz po lesie, uważaj na dzikie zwierzęta...
Zgłoś
~LegendarnyZiom 2011-11-25, 15:06
Żart godny Konfucjusza.
Zgłoś
okanslig 2011-11-28, 0:16 1
Ale niekoniecznie napinać się, by być tego właścicielem. - nie rozumiem uzycia "napinania sie" w tym kontekscie :F
Zgłoś
A................a 2011-12-15, 16:31
Idziesz do chlebaka, a tam bułka. Jaki z tego morał? Nie golić się lodówką.

Ot co
Zgłoś
s................a 2011-12-17, 19:23
LegendarnyZiom napisał/a:

Żart godny Konfucjusza.

azaliż Arystoteles również by się uśmiał..
fakt faktem, ten żart to fakt
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem