Luźny wywiad z Tomaszem Knapikiem, mnie zaciekawił może zaciekawi również was
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Jebać tego malucha, ale za to Tomek głos ma wyjebany w kosmos. Oby żył jak najdłużej
Mega pieknie
Mega pieknie
Juz go gdzies slyszalem
każdy orze jak może :v Jeden wymyśla wywiady w mieszkaniu drugi w maluchu..... słabe jak barszcz sosnowskiego
Nie chciałbyś się poparzyć tym barszczem wiem z doświadczenia, oparzenia paprające się przez długie tygodnie
Niektóre teksty zalatują pedalstwem, jak i sama nazwa zresztą.
A ja lubię w takich ludziach ten luz i że już nic nie muszą niczego i nikomu udowadniać. Są klasą samą w sobie nawet w wyciągniętym swetrze i januszowej kamizelce (która jak sam przyznał lubi i zakłada zawsze o ile sytuacja nie wymaga innego ubioru).
TAK. Wygra Komorowski a reszta to folklor polityczny. Brawo. Z takim podejściem to nigdy sytuacja w Polsce się nie zmieni. I to wszyscy są durni/głupi a ten Pan nie? Baran.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów