📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Ci pozostali motocykliści nagle sobie przypomnieli, że zupę na gazie zostawili.
goslaw3 napisał/a:
szybka ta sluzba zdrowia
To aż przerażające, jak szybko w takim bantustanie przyjechali. U nas to jak w 45 minut dojadą to cud.
A to nie było tak, że się światła zmieniły, a pan TIRówka siedział w kuchni i nie uważał na drogę?
Nigdy nie przestanie mnie bawić widok ciężarówki wjeżdżającej w kiblarza jak w gówno. Te ameby mają zero instynktu samozachowawczego.
Pamiętam jak za dzieciaka będąc na rowerze zawsze się usuwało z drogi ciężarówkom, autobusom, traktorom i innym pojazdom, które mogą zrobić ci kuku i nawet nie zauważyć.
Pamiętam jak za dzieciaka będąc na rowerze zawsze się usuwało z drogi ciężarówkom, autobusom, traktorom i innym pojazdom, które mogą zrobić ci kuku i nawet nie zauważyć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów