Podarował kawałek kwiatka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jakoś leniwce ruchowo przypomina mi mnie ich ta szybkość
Leniwiec przy mnie to ma ADHD
ciasteczkowy-potwór napisał/a:
Jakoś leniwce ruchowo przypomina mi mnie ich ta szybkość
Może to dlatego, że dopiero co wstałem, ale miałem duże problemy ze zrozumieniem tego co napisałeś.
rapideo.pl/polecam,fryc88
Najbardziej sadystyczny film sadistica ever
mazurpl napisał/a:
Może to dlatego, że dopiero co wstałem, ale miałem duże problemy ze zrozumieniem tego co napisałeś.
to sie napij %%% to zrozumiesz to czego nie rozumiesz bez %% mówie cii fajna sprawa tylko a chuj
co to kurde jest, sadistic czy demoty PL ? Idź Pan w huj z takimi filmikami....
Skurwiel bardziej leniwy ode mnie.
Przypadkiem przyjebał mu się kawałek do pazura a hamerykanin już "this is the gift...ouuu... auuuu" - jak by kurwa go ujeżdżała. Pokazałbym jej fotę leniwca obdartego z futra, by się porzygała.
fryc88 napisał/a:
k***a ten portal niedługo zmieni się w słitistic.pl....
Kliksiu napisał/a:
co to kurde jest, sadistic czy demoty PL ? Idź Pan w h*j z takimi filmikami....
SalvaCzoko napisał/a:
Przypadkiem przyj***ł mu się kawałek do pazura a hamerykanin już "this is the gift...ouuu... auuuu" - jak by k***a go ujeżdżała. Pokazałbym jej fotę leniwca obdartego z futra, by się porzygała.
Zazdrościcie leniwcowi, że potrafi laskę wyrwać, zawistni ludzie!
I tak nie porucha.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów