📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ten gościu w kapturze spoko czlowiek chcial troche uspokoic sytuacje a ten pojeb w bluzie fila wyczul okazje i wyjebal lepe temu streamerowi,wiedzial ze gosciu jest najebany i ledwo chodzi i nic mu nie zrobi
Moment, bo ja nie wiem czy dobrze rozumiem. Nagrywający przyuczył tych dwóch gości żeby posprzątali śmieci które wyjebali z kosza, a następnie łysy miał wątpliwości co do sposobu w jaki został upomniany, co ostatecznie skończyło się plombą, bo nagrywający strasznie irytująco pierdoli?
Dziwne te dzisiejsze półkolonie
DEADmanPL napisał/a:
Moment, bo ja nie wiem czy dobrze rozumiem. Nagrywający przyuczył tych dwóch gości żeby posprzątali śmieci które wyjebali z kosza, a następnie łysy miał wątpliwości co do sposobu w jaki został upomniany, co ostatecznie skończyło się plombą, bo nagrywający strasznie irytująco pierdoli?
Nie, to ten jeden się dopierdolił do tych trzech. Najpierw do tego w kamizelce czerwonej aby posprzątał śmieci które rozrzucił/rozrzucili a potem się dopierdolił do tego co nagrywa, że drze mordę w nocy i cośtam, że dziecko mu to widzi jak robią burdel w nocy.
pankruk napisał/a:
nie wiem jaką trzeba być miękką lufą żeby słuchać poleceń jakiegoś randomowego pajaca nawet choćby był i mistrzem Jugosławii w aikido
Pajace to są ludzie co mają kosz kilka metrów od siebie a i tak wypierdolą to na ziemie, przecież to zajebiste i niech każdy tak robi to będziemy mieli takie piękne widoki jak w brudasowych indiach czy afryce :]
W nocy nie chodzi się po ulicy i nie wrzeszczy. Ludzie śpią, małe dzieci położyli spać, chcą trochę spokoju, kurwa, trochę wyobraźni debile
Szkoda sadola na takie pizdy zeby tu wrzucać xd
Podbił nawąchany debil szukający zaczepki do podpitych debili zachowujących się jak jebane małpy. Tak czy siak, nie było powodu do tego strzała na ryj. Chłop chciał się dowartościować waląc na ryj jakiegoś najebanego dzieciaka. Ciekawe czy tak samo podbiłby do stukilogramowego karka z kalafiorami na uszach i bliznami na łukach brwiowych
Co to za ciota z Tik Toka? Odrazu powinni go do tego hasiora wjebać i postawić na nim stolca.
Łowca burdeli został złapany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów