Dziś rano gdy dziewczyna robiła mi loda zrozumiałem co miał na myśli Jezus mówiąc iż dawanie daje więcej przyjemności niż branie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
czyli dupy też lubisz DAWAĆ?
@masterstcs
Przeczytaj jeszcze raz tylko ze zrozumieniem to nie będziesz musiał opowiadać nam tu swoich traumatycznych przeżyć.
Poza tym jest już późno, idź spać Tatuś na pewno już czeka w łóżku
Przeczytaj jeszcze raz tylko ze zrozumieniem to nie będziesz musiał opowiadać nam tu swoich traumatycznych przeżyć.
Poza tym jest już późno, idź spać Tatuś na pewno już czeka w łóżku
Kike napisał/a:
...iż dawanie daje więcej przyjemności...
Dajżesz już spokój.
Miało być "daj spokój", ale na warny jestem już za stary.
Lepiej od razu napisałbyś że zabawiałeś się z kolegą.
Jak mówi stare piłkarskie przysłowie:
Żeby ktoś mógł przyjąć ktoś musi podać
Żeby ktoś mógł przyjąć ktoś musi podać
Dobre, dobre Ja tam lubie sprawiać mojemu mężowi przyjemność i budzić go rano lodzikiem. Wtedy cały dzień chodzi zadowolony
słodka_trzpiotka napisał/a:
Dobre, dobre Ja tam lubie sprawiać mojemu mężowi przyjemność i budzić go rano lodzikiem. Wtedy cały dzień chodzi zadowolony
Bo z grubsza tylko do tego się nadajecie.
A skoro już tak sobie luzem gadamy i nam się zwierzasz- to połykasz czy marnujesz?
słodka_trzpiotka napisał/a:
Moja żona też mi tak lubi robić. A najbardziej lubi wsadzić mi algidę w dupę. Wtedy nigdy nie spóźniam się do pracy na 1 zmianę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów