Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powinni za takie kurestwo dostać wpierdol konkretny i jakiegoś murzyńskiego chuja w dupsko, ale obawiam się, że by im się to ostatnie spodobało.
a do tego musiałem sprawdzać bilety w autobusie
dziś jeden z nich się zaćpał dwóch jest w Anglii i kolejny z oprawców jest bezdomny
taka to historyja
karma jest niesamowita
@up
A cipę też ci skleili?
chcesz skończyć jak krzyks ? jeszcze jedno głupie słowo i znikasz
na nowe konto
Eee, tam wyżej - lis i ziemniaki. Morda, bo jestem Centurion, założyciel sadola. Obydowje dostaniecie permanentnego bana i się skończy dzień dziecka.
Chuj bezdomnego do ryja, ale nie temu co zasnął, ale tym kurwom z kropelką. Ziomek zezgonował kulturalnie. Nic się nie drze, nie rzyga, nikogo nie wyzywa, tylko odpłynął. A ci zamiast zostawić go w spokoju, ewentualnie położyć go spać, czy chociaż nakryć go kocem, smarują go kropelką, którą naprawdę ciężko zmyć. I jeszcze się tym na snapchacie chwalą. Święty nie jestem. Zdarzyło mi się nie raz komuś chuja jebnąć, swastyki, czy inne debilne obrazki mazakiem na twarzy, ale ziomek brał wtedy kąpiel, 15 minut i na twarzy nic nie ma. 10 strzałów na mordę tym kutasiarzom to zdecydowanie za mało.
Eee, tam wyżej - lis i ziemniaki. Morda, bo jestem Centurion, założyciel sadola. Obydowje dostaniecie permanentnego bana i się skończy dzień dziecka.
Nie zesraj się o wielki modzie
bo jestem Centurion, założyciel sadola
Taki z Ciebie Cent, jak ze mnie Angel
chcesz skończyć jak krzyks ? jeszcze jedno głupie słowo i znikasz
na nowe konto
hahaahaahahahhahahahhaha o kurwa
czeeeej Dołączył: 31 Mar 2018....kszyks to ty?
Juz tak nie graj bohatera z tymi datami dobrze ?
Bo kiedyś gołym dupskiem na ryj dostaniesz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów