📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Nastała nowa era - menele zaczęli chodzić z kamerami i uwieczniają swoje zapierające dech w piersiach popisy.
Nie jestem menelem... czekaj.. w sumie student = menel?
ma ktoś numer do jego fryzjera?
Takie to kurwa śmieszne? Koleś skończył jak skończył, więc jakieś zjeby musza od razu robić z niego dno dna nabijając się dlatego, bo gość pije. Najlepiej ogolić mu łeb, porysować markerem, wyśmiać, nagrać filmik żeby mieć później się czym pochwalić na necie. Znając życie to zwykły pijaczek, który w życiu nikomu krzywdy nie zrobił! Wkurwia mnie trochę takie coś
żal mi gościa i trochę przykro - jak można się tak stoczyć?
ech... trudno mi się ogląda tego typu filmy... kiedy jakiś palant, znajomego ze wsi nagrywa pod wpływem alkoholu (na stówę go zna, skoro razem się dobrze bawią i uśmiech po same uszy). Do autora nagrania - weź się kutasie wyjeb na rowerze i tu wrzuć-śmieszniej będzie, a tego człowieka do domu odprowadź i więcej piwskiem nie częstuj dla śmiechu.
Może kurwa dziwny jestem, ale nikt z pijackiego powodu swojego, w internecie, z mojej kamery spod mojej ręki nie zginie... amen
Może kurwa dziwny jestem, ale nikt z pijackiego powodu swojego, w internecie, z mojej kamery spod mojej ręki nie zginie... amen
Zrobili dziadkowi świństwo. Nabić na pal skurwieli.
jakby to jakiś gimbus filmował to zrozumiem (chęć zaimponowania w zjebanej grupie itp) ale to nagrywał student... chociaż swoją drogą teraz student to nie to co kiedyś.
Oj oj spuszczajcie się dalej Ja tylko nagrywałem ; ) Łatwo hejterków rozgniewać
Nie wim co powiedzieć, mam mieszane uczucia. Z jednej strony śmieszne. Z drugiej wkurwiam sie jak patrze na nierobów pod sklepem co zasiłek za moje biorą! A z trzeciej jakim chujem trzeba być żeby tak drugiemu człowiekowi zrobić?!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów