📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
pierdolony pedał, długo go nie było.
Stanowczo za mało kurwa, kurwa.
Facet przynajmniej mógł by się ogolić bo jest zarośnięty jak dzik. Jedzie po biednym Gracjanie a sam inteligencją nie grzeszy i jest zwyczajnym burakiem.
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Facet przynajmniej mógł by się ogolić bo jest zarośnięty jak dzik. Jedzie po biednym Gracjanie a sam inteligencją nie grzeszy i jest zwyczajnym burakiem.
Myślałem że to będzie kolejny zjebany krytyk, lub coś podobnego, a tu proszę miła niespodzianka. Ten przepity menelik jest momentami śmieszny i na siłę nie stara się udawać inteligenta. Plus za bycie sobą. W dodatku ten elokwentny styl wypowiedzi. Urodzony z tego gościa mówca kurwa.
kurwa, jem a tu mi wyskakuje dupa tej cioty na kiblu :/
prawda jest taka że ten typ to śmieć i nic więcej. mieszka w rozwalającym się bungalowie z piecykiem do "przypalania pizd" jedynym elementem wyposażenia gówna w którym mieszka. ale zastanawia mnie jedna rzecz, kto do kurwy go nagrywa i umieszcza filmiki w sieci? leszczy jest za głupi żeby posługiwać się szczoteczką do zębów, a co dopiero telefonem z kamerką.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów