18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Lets eat
r................o • 2012-11-07, 21:37
Aż sam zgłodniałem bo takiej "zachęcie" ;]

Z Adim tak jak z naszą reprezentacją w piłce nożnej. Chciał dobrze w wiadomej kwestii - wyszło jak zawsze.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MauMauMaurycy 2012-11-07, 22:44 8
Dla wujka Adolfa piwko zawsze
Zgłoś
malvo 2012-11-07, 23:40 1
OOO zgadnijcie kto kierowcą jest wozu po prawej
Zgłoś
r................o 2012-11-07, 23:42
Dziadek tuska ? ;]
Zgłoś
contowsky 2012-11-07, 23:47 2
@up a nawet syn
Zgłoś
DiesIrae 2012-11-07, 23:52
@malvo
Schetyna, prawa ręka Adolfa
Zgłoś
anonymousm 2012-11-07, 23:57 6
Hitler mówi dalej: A po obiedzie zabierzemy się za polaczków. Kiedy wywołają powstanie, to zgwałcimy im żony i córeczki i puścimy z dymem stolicę. He, he, he. Zdążymy przed kolacją, bo volsdeutsche jak ru_zioło nam ułatwią robotę, ale potem ich też zagazujmy.
Zgłoś
r................o 2012-11-08, 0:02
@UP
Czytanie ze zrozumieniem boli jak widzę?
Chyba napisałem w jakiej kwestii się zgadzam z A.H ?

anonymousm napisał/a:

volsdeutsche

, że kto niby ?
Chyba volksdeutche jak już.
pl.wikipedia.org/wiki/Volksdeutsche
Zgłoś
anonymousm 2012-11-08, 0:07
up,
żeczywiście, na folksdojcza by cię nie wzięli. Byłbyś tanim szmalcownikiem, a dziś w komitecie honrowym marszu hitlerowców, sorry Niepodległości.
Zamiast mieć drzewko w Jad Vashem, wisiałbyś na drzewie z rozkazu AK (mam nadzieję).
Zgłoś
s................k 2012-11-08, 0:08
za Adiego zawsze Bier
Zgłoś
x................s 2012-11-08, 0:26
slonzok napisał/a:

za Adiego zawsze Bier

wiess bier und wurst

malvo napisał/a:

OOO zgadnijcie kto kierowcą jest wozu po prawej

szukalem szukalem i nic ;-(

kto?
Zgłoś
Kambodża 2012-11-08, 1:27 1
anonymousm napisał/a:

żeczywiście,

Marszu że niby jakim?
Faszystowskim? Byłeś choć na jednym marszu? Nasi dziadkowie i ich rodzice walczyli o niepodległość(może twoich ruskie komunisty jebały w dupę w tym czasie jak ciebie teraz) a ty śmiesz twierdzić że świętowanie tego to faszyzm? W dupie ci się od tego lewactwa(i chujów towarzyszy) poprzewracało. Ty wiesz co skrót AK oznacza chociaż? Bo tego co zrobili dla Polski razem z Marszałkiem Piłsudskim to chyba nie wiesz. A jak nie wiesz to po chuj się wypowiadasz.
Kolejny Lewy net-fighter? Lewactwo to coś czego nie toleruje a szczególnie w takim wydaniu.
Zgłoś
e................n 2012-11-08, 3:17
Co ci kretynie takiego smaku narobiło, skoro po Żydach następni mieli być Polacy.
Hitler planował zgładzić 90% słowian.
A ci, którzy lajkuja czy cieszą się z widoku hitlera i wstawek o nim sa po prostu najzwyklejszymi smieciami, które pewnie by nie istniały, gdy zrealizowałby swój plan.
Zgłoś
anonymousm 2012-11-08, 7:14
@ Kamboża
Ha, ha ty debilu! Piłsudski robił coś razem z AK? Widać, jakie troglodyty będą maszerować w marszu hitlerowców. I ty twierdzisz, że interesujesz się Polska? I sadzisz takie farmazony? Napierdalaniem się interesujesz i dostaniesz wpierdol. Jeżeli nie od policji, to od Antify. Oby od Antify z Niemiec albo Rosji, będę się śmiać do rozpuku.
Zgłoś
rockface123 2012-11-08, 8:40
zmasowany atak popierdolonych psychicznie internetowych patriotów czas zacząć ;] jeszcze tylko 5 lat i wypierdalam z kraju, potem zapomne język polski i będe starał się o zieloną karte, i pomyśleć że to kraj patriotów haha patrio ciotów raczej. a teraz spiać pośladki bo wyraziłem swoje zdanie na temat brudnej polszy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem