szkoda ze jej nie przecięło na pół...
Ty wiesz, że był taki film? Nie pamiętam kurde tytułu no to widziałam chyba pierdyriald lat temu, ale film zaczynał się właśnie w ten sposób, że jakiś dzieciak był na statku wycieczkowym, była impreza, wieczór, ludzie tańczyli i nagle zerwała się jakaś stalowa linka i poprzecinalo wszystkich ludzi, jednych w pol, innym odcielo glowy lub skrocilo je o połowę. Tylko ten dzieciak lrzezyl bo byl niski.
Sorry za błędy ślepa troche jestem
Ty wiesz, że był taki film? Nie pamiętam kurde tytułu no to widziałam chyba pierdyriald lat temu, ale film zaczynał się właśnie w ten sposób, że jakiś dzieciak był na statku wycieczkowym, była impreza, wieczór, ludzie tańczyli i nagle zerwała się jakaś stalowa linka i poprzecinalo wszystkich ludzi, jednych w pol, innym odcielo glowy lub skrocilo je o połowę. Tylko ten dzieciak lrzezyl bo byl niski.
Ten film mazywał się " Zajebiste pierdoły 3 "
Ten film mazywał się " Zajebiste pierdoły 3 "
Nie, to nie byla twoja biografia.
Ghost ship. nie ma za co
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów