📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolony gruby lań. Sam nic nie złapie tylko lwice wykorzystuje. Pumba wykorzystał sytuację idealnie i wygrał życie.
No i chuj mu w dupę.
Pasozyt jak wiekszosc wspolczesnych facetow
typowy górnik leń i leser na dole jak i na powierzchni
baba mu nosi pod nos żarcie talerza też nie odniesie nic w domu nie robi oprócz dupaki ale baba i tak się cieszy bo 4 tysiące przyniesie
baba mu nosi pod nos żarcie talerza też nie odniesie nic w domu nie robi oprócz dupaki ale baba i tak się cieszy bo 4 tysiące przyniesie
No tak, mamy tu filmik jak lew zjebał, generalnie lekko nawet śmieszny. Komentarze? Jak na XXI wiek przystało FACECI TO ŚWINIE I NIEROBY! Ból dupy feminizmu i im podobnego tałatajstwa wywołany w mgnieniu oka
Lwy to jedyne koty polujące stadnie. Teraz już wiem jak wygląda współpraca podczas takiego polowania.
Tak jest jak facet wpierdala się w przygotowanie posiłku...
Facet siada do stołu jak już nakryte...
Facet siada do stołu jak już nakryte...
Gdzie dwóch się bije tam guziec korzysta
Mottomi napisał/a:
Pasozyt jak wiekszosc wspolczesnych facetow
Za to z ciebie wypełzła feministyczna pizda
Co za cipa...
@Byku35 proszę mojego zawodu nie obrażać bo zarabiam minimum 7 koła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów