📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak nieskończona głupota prawicy
Smutne ale prawdziwe PIS, PO i inne lewackie partie donżą tylko do degredacji polskiego budżetu.
Głosuje na palikota, bo jest wyluzowany i wie czego potrzeba polsce.
Marichuana i inne rzeczy to tylko dodatek.
straatveger napisał/a:
Smutne ale prawdziwe PIS, PO i inne lewackie partie donżą tylko do degredacji polskiego budżetu.
straatveger napisał/a:
donżą
wyjdź...
może donżon, to taki zamek?
Jaka logika? Przecież to baby.
A przynajmniej baby udają, bo cycki niby są.
A przynajmniej baby udają, bo cycki niby są.
In vitro to za droga procedura, by marnować ją na takie fanabrie. Jeśli będzie w pełni refundowana z budżetu (o co my - lewica waczymy), wtedy takie zabiegi staną się dostępne dla zwykłej obywatelki. Na razie tylko dwa kraje Unii, Holandia i Wielka Brytania posiadają zapłodnienie in vitro i aborcję "w zestawie" w ramach jednej procedury medycznej. W Holandii jest to całkowicie bezpłatne, w Wielkiej Brytanii o ile się nie mylę była to symboliczna opłata w wysokości 100 funtów.
Po chuj dałeś opis, obrazek był śmieszny sam w sobie. A teraz kurde wielka debata polityczna się zrobi
Za pojazd po czerwonych skurwysynach zawsze piwko!
straatveger napisał/a:
Widze ze dalej na lewice sie glosuje
Palikot to taki typek co zbiera glosy ludzi ktorzy odwrocili sie od PO.
Oczywiście że jest- pi.
kurwa dałem przez przypadek piwo...
bylo
zaraz poszukal i wkleje na pochybel!
zaraz poszukal i wkleje na pochybel!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów