📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tak nieskończona głupota prawicy
Smutne ale prawdziwe PIS, PO i inne lewackie partie donżą tylko do degredacji polskiego budżetu.
Głosuje na palikota, bo jest wyluzowany i wie czego potrzeba polsce.
Marichuana i inne rzeczy to tylko dodatek.
straatveger napisał/a:
Smutne ale prawdziwe PIS, PO i inne lewackie partie donżą tylko do degredacji polskiego budżetu.
straatveger napisał/a:
donżą
wyjdź...
może donżon, to taki zamek?
In vitro to za droga procedura, by marnować ją na takie fanabrie. Jeśli będzie w pełni refundowana z budżetu (o co my - lewica waczymy), wtedy takie zabiegi staną się dostępne dla zwykłej obywatelki. Na razie tylko dwa kraje Unii, Holandia i Wielka Brytania posiadają zapłodnienie in vitro i aborcję "w zestawie" w ramach jednej procedury medycznej. W Holandii jest to całkowicie bezpłatne, w Wielkiej Brytanii o ile się nie mylę była to symboliczna opłata w wysokości 100 funtów.
Po chuj dałeś opis, obrazek był śmieszny sam w sobie. A teraz kurde wielka debata polityczna się zrobi
Za pojazd po czerwonych skurwysynach zawsze piwko!
straatveger napisał/a:
Widze ze dalej na lewice sie glosuje
Palikot to taki typek co zbiera glosy ludzi ktorzy odwrocili sie od PO.
Oczywiście że jest- pi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów