Ja tam widze, dwoch wyjatkowo brzydkich pedalow, ale nie mam zbyt dobrej wyobrazni wiec moge sie mylic.
SgtPepper1942, Ogolnie zgadzam sie z trescia posta, ale mam zastrzezenie co do tego "1% do 2%" Ilu znasz homo, a ilu hetero? Ja znam tylko kilku, i powiedzialbym raczej (oni zreszta tez), ze ich populacja oscyluje raczej okolo 0.1 do 0.3% jak nie mniej, bo ostatnimi czasy pojawilo sie wielu pseudopedalow, ktorzy znieksztalcaja statystyke. Homoseksualizm jest calkowicie normalna choroba psychiczna, co mozna stwierdzic chociazby po tym, ze kazdy organizm na tej planecie dazy do reprodukcji, a lewakom proponuje przypomniec sobie artykul o tym, jak pedalowanie zostalo wykreslone z listy chorob. Nie mowie o karaniu homosiow czy innych bzdurach, nie mozna karac za chorobe, ale nie mozna pozwolic na to by zarazali innych, zero protestow, marszow itd. zero propagowania w telewizji gazetach czy chociazby tak po prostu publicznie. Nie chodzi o ograniczenie wolnosci, to po prostu tak, jakby ktos publicznie w telewizji nawolywal do ruchania czarnych, bo bycie dumnym wlascicielem aids'a jest teraz modne...
Nie wiem czemu jest to tak propagowane teraz, moze kampania zero growth dalej trwa, a moze po prostu jest to dalsza czesc odwracania wszystkich wartosci naszej cywilizacji, nie wazne, ale trzeba z tym skonczyc.
wiesiors4, Dobrze, ze nie siedze na taborecie, bo jebnalbym na plecy ze smiechu.
Pozdrawiam